Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a teendő ha 1 napig tart a...

Mi a teendő ha 1 napig tart a menstruáció?

Figyelt kérdés
A menzesem csak 1 napig tartott alig barnás volt, és aggódom mi miatt lehet, van hogy néha így 2-3 napig tart és alig van valami, következő hónapba meg nagyon sokáig tart, de nemtudom. Olvastam, hogy lehet terhesség is, de még szüz vagyok, van ugyan barátom, de nem volt még semmi, és kezdek megijedni, bár tudom, hogy terhes nem lehetek, de néha így bebeszélem magamnak, mert sokszor hányingerem van rögtön utána meg éhes leszek, de ez csak az én hülyeségem lehet. Szóval ez mitől lehet, normális? 17/L

2015. szept. 21. 00:32
 1/1 anonim válasza:
Valószínűleg még nem állt be a ciklusod. Nem kell megijedni, hessegesd el a rossz gondolatokat. Nekem 11 éves koromban jött meg, de a mai napig előfordul hogy egy napig tart, máskor meg másfél-két hétig. Várj türelemmel, előbb-utóbb beáll rendesen.
2015. szept. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!