Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim helyen kis bőrdarab,...

Intim helyen kis bőrdarab, körülötte kemény, duzzadt, néha vérzik, és egyszer gennyezett is. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Gondoltam először, hogy benőtt szőrszál, de nem olyan. Fáj is körülötte, és kemény, de nem tudok kinyomni belőle váladékot, mert inkább vérzik.

A szeméremtájam és a combhajlat kereszteződésénél van.

Ezzel inkább bőrgyógyászhoz kell fordulnom, igaz? A nőgyógyászom nem nagyon van mit kezdjen vele, gondolom.

Andi, 21

2015. szept. 25. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el a bőrgyógyászatra ezzel a problémáddal.
2015. szept. 25. 20:55
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én fiú vagyok, nekem is hasonló helyen lett, haveromnak dettó. Kinyomtuk a vért belőle és nagyon lassan, kb 2 hónap alatt teljesen eltűnt. Amint megnőtt megint kinyomtuk illetve folyamatosan szesszel kentük. Nekünk bevált
2015. szept. 26. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nekem is ott van már vagy másfél hete, megyek bőrgyógyászhoz. Biztos, ami biztos :)

2015. szept. 27. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!