Vizeletvizsgálatra kell mennem, de meg fog jönni, mit tehetek?
köszönöm a válaszokat, értem :(
tkp. a szokásos cukorbeteg-vizsgálatra megyek. volt már ilyen, akkor azt füllentettem, hogy nem tudok pisilni... vért mindenképpen vesznek...
ráadásul annyira peches vagyok, mert volt nemrég egy műtétem (epekő-eltávolítás), és a kontroll is jövő héten lesz...
igen, köszi, ezt tudom. van, hogy vinni kell gyűjtött éjszakai vizeletet, de az más műfaj.
megpróbálom tamponnal itthon, zuhanyozás után üvegbe, és szólok, hogy csak ilyet tudtam hozni. ciki, de ez van, kénytelen leszek szólni :)
köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmem :)
ja, nem úgy ciki, persze, igazad van. csak tortúra, ha meg kell ismételni. (a diabetológiára mindig reggel fél hatra kell mennem, a műtét utáni kórházi kontroll meg azért szívás, mert nem szívesen megyek arra a vesztőhelyre újra, ha nem muszáj.)
meg tudod, ha megjön, az ember mindig olyan zizi. és ha azt mondja, jöjjek be még egyszer, át is harapom a torkát ;)
véletlenül kicsúszott a számon a dokinál: most technikai okok miatt nem tudok.
ja, oké - mondta.
:))) ennyi. a nővérke mondta, hogy olyankor nem szabad. tényleg nem tudtam, úgyhogy köszi még 1x a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!