Mehetek vizeletvizsgálatra, ha menstruálok?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál, aki adott beutalót vérvételre és vizeletvizsgálatra, de ma megjött a menszeszem és május 10.-re kellene a vizsgálat eredményét bevinnem a leendő középiskolámba.2011. máj. 3. 15:37
1/7 anonim válasza:
ha tampont használsz, akkor igen, lényeg hogy a menses vér ne menjen bele.
2/7 anonim válasza:
A vérvételnek semmi akadálya, a vizelevizsgálatot viszont halasztani kellene. (Ha nem katéterrel veszik le a vizeletet, akkor vér kerülhet bele, ami fals kóros eredményt fog mutatni a leleten - a katéteres macerának pedig az esetek zömében semmi értelme nincs. Ha mégis valami extrém sürgető probléma lenne, akkor keresd meg az orvosodat, ő tudni fogja, mi a teendő.)
3/7 anonim válasza:
*Ha nem nagyon erős a vérzésed, teheted azt is, amit az első mond, de még így is elképzelhető, hogy hematuriát hoz ki a labor fals módon.
4/7 anonim válasza:
Én már voltam menstruáció alatt vizeletvizsgálaton, nagyon alapos mosdás után feltettem egy tampont, utána pisiltem, s nem volt semmi gond :).
5/7 anonim válasza:
ha egy sima vizeletvizsgálat (semmi speciális) akkor nyugodtan menj.
7/7 anonim válasza:
tegyél föl tampont addigra és ok lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!