Ha a páromnak vmilyen gombája van és eggyütt vagyunk az rajtam mennyi idő után vált ki tüneteket? 21/L
Ez nagyon sok mindentől függ. Ha a nemi szervén van gombás fertőzés akkor ha nagyon kívánjátok egymást szigorúan óvszerrel kell védekezni így minimális az esély rá hogy elkaphasd. Ha lábgombáról van szó annak rengeteg fajtája van van olyan amit érintkezés során nem lehet elkapni, van amit igen.
Az én páromnak volt lábgombája sokáig, szerencsére nem volt vele különösebb baj de folyamatosan járt orvoshoz, különféle krémeket kapott rá sőt még gyógyszeres kezelést is kapott. Az orvosnő mondta neki hogy csak zuhanyzás jöhet szóba és ne mezítláb másszon be hanem papucsba vagy fürdő cipőbe, és zuhanyzás után azonnal kimosni a zuhany tálcát fertőtlenítős vízzel hogy más ne kaphassa el. És a lábát külön lavórba kellett megmosnia külön kapott rá ilyen sampont ami nem ártott a lábának ja és persze a lavórt is utána jól ki kellett mosni.
Én nem kaptam el tőle, páromnak is elmúlt és szépen helyre jött a lába, amikor bekentem neki a lábát krémmel egyből mentem kezet mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!