Normális ha 14 évesen tampont használok?
Idén tengeren voltunk és megjött..
A keresztanyám is velünk nyaralt ő pedig adott nekem tampont és elmondta hogy kell használni.
Anyám kiakadt ezen hogy nekem még túl korai lenne meg azon is kivan akadva ha borotválom magam
Nekem is anyám erőltette a betétet anno, de ahogy kikerültem a kezei közül, rögtön átálltam a tamponra, kényelmesebb, higiénikusabb.
Emlékszem mennyire gáz volt, mikor a cucc félrefolyt stb.
Szerintem beszéld meg anyuddal és érvelj a tampon mellett, ha az valóban jobb neked.
Normális.
Anyukád gondolkodása már nem annyira.
13 évesen kezdtem el tampont hasznälni, először csak strandon, utána napi szinten(persze,csak amikor szüks3ges volt).
Teljesen normális, ha ilyen korban tampont használsz,a lényeg, hogy tisztában légy a helyes használatával és ügyelj a higiéniára, cserére. Sokkal kényelmesebb, kevesebb vele a gond, mint a betéttel. Szerintem anyukádnak hozz fel hasonló érveket a tampon mellett, meg fogja érteni.
Viszont a borotválással anyukám is ellenkezett az elején, ha merész vagy, kérdezd meg, hogy a gyantázást hamarabb engedné-e meg, én is ezt tettem, bár engem a fájdalom elriasztott, de az én helyzetemben anyukám jobban pártolta a gyantázást, mivel az ugye nem erősíti a szőrszálakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!