Mi ez a fehér tej szerű valami ami akkor jön a mellemből ha megnyomom? 13/L
nekem ugyan ez gondom. csak én 18 éves voltam és fogamzásgátlótól jött elő valamiért. voltam vagy 5 orvosnál is, és semmit nem tudnak vele kezdeni. kétféle gyógyszer is szedettek velem és az se használt semmit.
először agyalapimirigy adenoma lehetősége merült fel ami az első mr-en elvileg látszódott, a 2 évvel későbbin meg nem. emellett a hormonjaim teljesen rendben vannak, petefészekcisztáim sincsenek, a korábbiakhoz képest furcsább szőrösödésem sincs és a menstruációm is rendben van. az utolsó konzultáción azt mondta a doki, hogy amíg a menzesszel nincs gond ne aggódjak és feleslegesen megyek hozz, mert nem tud mit csinálni.
szóval nekem gyakorlatilag semmi bajom nincs és mégis van ez(és 5 éve abba is hagytam azzal a lendülettel a fogamzásgátló szedését is).
egy alapos endokrinológiai kivizsgálás nem ártana első körben neked se(hasonló a háziorvoshoz, nem fog bántani). háziorvos ad is beutalót, kell időpontot kérni. ezt egyedül is tudod intézni, de anyukádnak mond meg. ebben semmi ciki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!