Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a fehér tej szerű...

Mi ez a fehér tej szerű valami ami akkor jön a mellemből ha megnyomom? 13/L

Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat a kérdés;miért? Nem vagyok terhes! 1000% mivel még szűz vagyok... Ez a fehér tej szerű váladék kb fél éve van jelen amely a mellbimbombol szivárog ha megnyomom. Senki sem tud erről a dologrol. Anyának se akarom elmondani olyan cikinek tartom... Amint mondtam 13 éves vagyok és légyszi ha tudtok segitsetek!! :''(

2015. szept. 13. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jó lenne, ha elmondanád anyukádnak, ugyanis ez hormonproblémára utal, ugyanis alapból nem jön valaki melléből semmi akkor sem, ha megnyomja. Ez hormonproblémára utal.
2015. szept. 13. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak, vérvételből kiderül mi a gond, nem kell paráznod. Viszont ha nem kezelik súlyos következménye lehet.
2015. szept. 13. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem ugyan ez gondom. csak én 18 éves voltam és fogamzásgátlótól jött elő valamiért. voltam vagy 5 orvosnál is, és semmit nem tudnak vele kezdeni. kétféle gyógyszer is szedettek velem és az se használt semmit.

először agyalapimirigy adenoma lehetősége merült fel ami az első mr-en elvileg látszódott, a 2 évvel későbbin meg nem. emellett a hormonjaim teljesen rendben vannak, petefészekcisztáim sincsenek, a korábbiakhoz képest furcsább szőrösödésem sincs és a menstruációm is rendben van. az utolsó konzultáción azt mondta a doki, hogy amíg a menzesszel nincs gond ne aggódjak és feleslegesen megyek hozz, mert nem tud mit csinálni.

szóval nekem gyakorlatilag semmi bajom nincs és mégis van ez(és 5 éve abba is hagytam azzal a lendülettel a fogamzásgátló szedését is).

egy alapos endokrinológiai kivizsgálás nem ártana első körben neked se(hasonló a háziorvoshoz, nem fog bántani). háziorvos ad is beutalót, kell időpontot kérni. ezt egyedül is tudod intézni, de anyukádnak mond meg. ebben semmi ciki nincs.

2015. szept. 13. 18:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Ha lesz merszem elmondom bár nem tudom h tegyem. Mi nem szoktunk ilyesmiről beszélgetni úgy félek :( és ez amúgy utalhat mellrákra? A hormonvaltozasi zavartol lehet bajom? Ha igen mi??
2015. szept. 13. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:
mellrák biztos nem lehet. annak más tünetei vannak. ez inkább hormonális. ha tényleg ennyire félsz anyudtól, akkor holnap menj el egyedül háziorvoshoz és kérj beutalót az endokrinológiára. otthon meg meg tudod nézni, hogy hova tartozol területileg és felhívod őket egy időpontért. arra viszont készülj, hogy minimum 2-3 hónap a várakozás, de pl a mávban volt, hogy 7 hónapot kellett várni. de gondolom ez a ritkább.
2015. szept. 13. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha cikinek tartod a betegséget, akkor magadnak kell vele orvoshoz menned. Első körben a nőgyógyászatra menj, mert ott tudnak adni beutalót hormonvizsgálatra. Sajnos a háziorvos nem adhat.
2015. szept. 13. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
A kijövő anyag tej, és hormonproblémára utal. Nem rák, de amíg nem vesz kezelésbe egy szakorvos, addig nem lehet gyereked. De nem érdemes vele sokáig várni, mert akkor már hiába fognak kikezelni a hormonproblémából.
2015. szept. 13. 20:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem holnap leulok és beszélek erről anyanak első sorban ez mégis jobb mint elsőnek egy idegennek elmondani ezt.
2015. szept. 13. 21:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele... Mesélte h ilyen idősen ugyanez volt a baja de neki nem is kezelték nem volt orvosnál stb és most 3 egészséges gyereke van :)
2015. szept. 14. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:
attól még legalább a hormonjaidat meg kéne nézetni mert ez nem normális jelenség. ha meg kiderül utána, hogy tényleg nincs gond, akkor nem kell aggódni.
2015. szept. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!