A mellemnek az udvarán fehér, pattanásszerű dudorok vannak és ha megnyomom, valami pattanásra hasonlitó dolog jön ki belőle, de már évek óta. Mi lehet ez?
Szia! Ezt találtam neked, én nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni!
A lényeg, hogy nem szabad nyomkodni, a szövegből megértheted, hogy miért.
"A bimbó feletti rész laposabb, a bimbó alatti gömbölydedebb. A mellkas
domborúságától függően, a két mell tengelye többé-kevésbé széttér. Akár kisebb, akár nagyobb a mell, a bimbó tetején mindig található tizenöt-húsz pontszerű nyílás (a tejmirigy kivezetőcsöveinek nyílásai).
A bimbóudvar szélén látható apró kiemelkedések voltaképpen nem működő, kicsiny tejmirigyecskék. A bimbóudvar alatt húzódik az igazi tejmirigy, amely körkörösen elhelyezkedő lebenykékből áll. A lebenykékből – akár a fák gyökerei – vékony, majd egyre nagyobb csövecskék vezetnek a mellbimbó felé. A tejjáratokat hámsejtek bélelik. A mirigyek és a tejjáratok zsírba vannak ágyazva. Az itt lévő zsír mennyisége ugyanúgy változhat, mint a test bármely pontján. Közvetlenül a bőr alatt szívós, szalagszerűen lefutó, teherbíró kötőszövet található, amolyan természetadta melltartó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!