Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 1 hónapja kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, elött amikor szeretkeztem párommal nem volt semmi probléma, de amióta gumi nélkül szeretkezünk valami nem jó. Mitől van?
Figyelt kérdés
Elöszőr elkaptam valami gombás fertőzést, de ez már elmúlt, ugye ezalatt az idő alatt nem szeretkeztünk.Most hogy már ugye elmúlt, szeretkeztünk megint, de megint ugyan azt érzem mint az elsőnél, ég az egész puncim, és fáj..Esetleg az lehet, hogy nem bírja a puncim a spermát, vagy menjek el orvoshoz?2015. szept. 12. 06:51
1/3 anonim válasza:
Rossz helyen keresed az okokat.
Lehetséges, hogy nem nedvesedsz be eléggé és azért kidörzsölödik a hüvelyed, vagy - és ez a valószínübb - a barátod hordozza a gombafertözést (mégha neki nincsenek is tünetei) és egyszerüen újra megfertöz.
Menj el orvoshoz és necsak téged kezeljenek, hanem a barátodat is egyidejüleg, mert különben mindig vissza fog fertzözni.
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint a spermájában van a gomba fertőzés? Csakmert ugye eddig is ugy szeretkeztünk hogy gumi nelkül, csak akkor húzta fel a gumit amikor már érezte hogy nem birja tovább...ugye ez akkor volt még igy amikor nem szedtem gyógyszert...Akkor nem volt ilyen problema.
2015. szept. 12. 08:19
3/3 anonim válasza:
A fogamzásgátló hajlamosíthat gombára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!