Milyen fertőzés, betegség, probléma lehet?
együtt voltam egy csajjal, nem használtunk gumit szombat este...
hétfőn azt vettem észre hogy a makkom tele van piros kis pöttyökkel, olyan mintha mitesszerek lennének van ahol sűrűbben van ahol kevésbé.. valami tipp hogy mi lehet ez? esetleg valami gyógyszer vagy kenőcs amit tudnátok ajánalni? nem viszket meg nem fáj semmi, ha vizelek akkor sem, masztizást még nem probáltam igy de nem is akarom nagyon ezért nem vagyok egyenlőre parázva mert nem érzek semmit csak ott vannak...előre is köszi
a canestennek "tarthatod szinten" amíg eljutsz az orvoshoz. de nem teljes kúra ez. ha elmúlt, akkor is illik elmenni! sok szerencsét
16F
canestent probáltam nem jött be...
de voltam dokinál felírt egy ELOCOM nevezetű kenőcsöt ami egész jó 2 napja kenem és faszán gyógyul másnak tudom ajánlani hasonló problémára..(nem tudom hogy recept nélkül adnak-e, 1100ft volt kb.Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!