Először megyek nőgyógyászhoz és szűz vagyok. Mi fog történni?
Most kértem hozzá időpontot, két hét múlva megyek hozzá. Szabálytalan a ciklusom, ezért gondoltam, hogy el kellene mennem hozzá. A háziorvosom ajánlotta, mivel ő nem tud nézetni női nemi hormonokat a vérben, csak nőgyógyász.
De kicsit félek, hogy mi fog történni. Először ugye beszélgetés van, ahol kikérdez a panaszomról? Ha esetleg unszimpatikus lesz és bunkó, akkor otthagyhatom még a vizsgálat előtt? Egyáltalán hogyan vizsgál meg egy szüzet (nem szeretném, ha fájna)? Ill. ha megkérem, biztosan el fog küldeni erre a hormonvizsgálatra? A házidoki szerint ő csak akkor tud továbbküldeni az endokrinológiára, ha a nőgyógyász kizárta, hogy ezek a hormonok okozzák a problémát (koleszterinnek, fogyással is vannak problémáim).
Köszi a válaszokat!!!
En is szuz voltam, amikor eloszor mentem, akkor csak hasi ultrahangot csinalt, nem nezett meg muszerekkel.
De par nap keses szerintem abszolut normalis, nekem heteket-honapokat kesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!