Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes a baratnom? Rovid...

Terhes a baratnom? Rovid kerdes, hoaszu magyarazat.

Figyelt kérdés

Az utolso aktus utan pontosan idore Megjott a menstruacioja ( Ez augusztusban tortent). Azota nem voltunk egyutt (tavkapcsolat) viszont ebben a honapban mar lassan egy hetet csuszik a havija. Mielott jott hozzam akkor ket hetet csuszott Tehat nem rendszeres teljesen a ciklusa. Tudom,hogy hulye kerdes De ugy hallottam,hogy az elso verzes meg megjohet terhesseg eseten is.

(Mikor egyutt voltunk vedekeztunk ovszerrel, utanna ellenoriztem,hogy nem szakadt-e ki hasonlok, rendben levonek talaltam es o meg meg is mosakodott)

Ha nem terhes akkor mi lehet az oka?

18 eves mellesleg

2015. szept. 7. 02:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ajánlott lenne orvoshoz menni, ha nem rendszeres. Arra írhat fel fogamzásgátlót, hogy a hormonok helyre álljanak, és akkor az együttlét is jobb lesz, ha nem kell óvszer :)
2015. szept. 28. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!