HANNA75 kérdése:
Van erre magyarázat? Már semmit nem értek!
Figyelt kérdés
Teszt negatív :( De! Már másfél hete fent van a hőm 36,8 és 37,1 között.Az alap 36,0 és 36,2. A mellbimbók iszonyatosan érzékenyek. Pár napig volt folyamatosan szédülés,és mindig fáradt vagyok.Elvileg pedig a progeszteron szint szerint nem is volt peteérés.Vagy később lehetett.Nem tudom mikor csináljak tesztet,ilyen korán még semmi tünet nem lehetne,még csak a 14 napon vagyok.Azt sem tudom mikor kellene megjönnie,mivel mensi rendszertelen.Valaki esetleg hasonló helyzetben?2015. júl. 12. 13:18
2/4 anonim válasza:
Ha másfél hete van fent a hőd, akkor másfél hete volt ovud. Majd 3-4 nap múlva esedékes a vérzésed, akkor tesztelj!
3/4 anonim válasza:
Kiderült már, hogy mi a helyzet? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem csináltam még tesztet azóta.Olvastam itt olyat akinek csak a nem várt után 2 héttel mutatott valamit.Még várok.Semmi változás nincs.A hőm folyamatosan fent van,semmi jele,hogy megjönne.
2015. júl. 16. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!