Ha megjönne mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha megjönne mit hogy tegyek ? Leírjátok legyszives ! Mindent amit tudni kell ! 10/l2015. szept. 6. 16:31
1/9 anonim válasza:
beteszel egy eü. betétet a bugyidba
2/9 anonim válasza:
Ha először megjön, azt fogod észrevenni, hogy látod, hogy véres a bugyid. Még nagyon fiatal vagy, kb két éved van addig, hogy ez megtörténjen, de ha mégis korábban érő típus vagy, akkor azt tudom tanácsolni, hogy cserélj bugyit, ha olyan helyzetben vagy, hogy megteheted, és kérj valakitől egy betétet. Ne aggódj, nem lesz semmi baj! 27/L
3/9 anonim válasza:
Készülj fel rá! Tegyél a táskádba be egy betétet. Anyukáddal közöld a hírt, ha valami furcsa színű váladékot látsz a fehérneműdön. Lehet nem piros, hanem barna színű kis folt fog csak jelentkezni az első pár napban.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! De anyunak hogy mondjam el ? Elég félos vagyok 😀
2015. szept. 6. 17:20
5/9 A kérdező kommentje:
Félős
2015. szept. 6. 17:21
6/9 A kérdező kommentje:
Ja es koránérő vagyok . Már melltartó kell ( 3 éve nő ) , feherfolyásom is van ( 1,5 éve ) kicsit várom !!!! Sok van még hátra ?
2015. szept. 6. 17:30
7/9 anonim válasza:
Anyudtól ne félj!Ő is ugyanezen ment keresztül,szerintem még örülne is neki ha tőle és nem a barátnőidtől kérsz tanácsot! ;)
Annyi lesz hogy vért fogsz észre venni a bugyidon vagy a wc papíron akkor beteszel egy betétet és 3-4 óránként kicseréled :))
Én is későn érő típus vagyok fél éve jött meg az első.Neked is szerintem az adatok alapján 13 -14 évesen jön majd meg
14/l
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó : koránérő !!! 10/l es 3 éve nő a mellem , 1,5 éve van feherfolyásom ...
2015. szept. 6. 18:23
9/9 anonim válasza:
ne haragudj csak kicsit ideges vagyok és félre olvatam..
Szerintem 11-12-13 évesen jön majd neked de legvalószínűbb a 12 :)
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!