Ha olyan érzésem van, mintha megjönne, egy kicsi barnás pecsételő vérzésem van, attól még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2 nap múlva kéne megjönnie, babát szeretnénk. Már annyira izgulok, pedig tudom, hogy nem szabad, hogy már teszteltem, és sajnos negatív lett...Ráadásul olyan érzésem van, mintha megjönne, és enyhe pecsételő barnás folyásom van. Vérzésnek azért ez nem nevezhető...Egy kicsit elkeseredtem...Esett valaki így teherbe? hamar teszteltem?2014. nov. 3. 17:56
1/3 anonim válasza:
A teszttel ráértél volna még ... lehet korai volt ,bár ennek ellenére lehetsz terhes .A tünetek is utalhatnak akár arra is ,amennyiben nem lesz erősebb a vérzés .
2/3 Misszabza válasza:
Egyetértek az előttem kommentelővel!
Több mint 1 hét eltelt... miujság?
3/3 anonim válasza:
Nekem amikor meg kellett volna jönnie, szintén ilyen barnás-pirosas valamim volt, de mindig csak fürdésnél vettem észre, szóval elég kevés volt. És nekem szerencsére a babát jelentette :) :) (Állítólag beágyazódáskor szokott ilyesmi tünet lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!