Jöjjön már meg! Segítség!?!
Figyelt kérdés
az osztályomból a lányok többségének már megvan de nekem nincs! mit tegyek? praktikák?2015. szept. 2. 16:45
1/13 A kérdező kommentje:
am 12 vagyok
2015. szept. 2. 16:46
2/13 anonim válasza:
Praktika amit tehetsz: Vársz. Ennyire egyszerű.
3/13 anonim válasza:
Nekem 14 éves koromban jött meg és egyáltalán nem aggódtam, sőt, addig kényelmes az élet, míg nem jön meg, nincs hasgörcs, betét, kellemetlenség. Örülj amíg kislány vagy.12 évesen minek sürgetni azt, ami úgyis megjön idejében.
4/13 A kérdező kommentje:
nem érdekel hogy bajlódni kell vele! csak jöjjön meg...a többi lány ott menőzik hogy nekik melyik betét meg tampon jött be én meg csak bámulok
2015. szept. 2. 17:53
5/13 anonim válasza:
És neked az a lényeg, hogy "menőzzél" a betéttel, meg a tamponnal???? Hát tényleg nagyon kislány vagy még!
6/13 anonim válasza:
14,5 éves vagyok és tegnap jött meg először. 1 napja tart, de már azt kívánom bár jobban értékeltem volna azokat az éveket, amikor még nem volt. Pedig én is nagyon vártam. Na mindegy, havonta 4-5 nap elviselhető.
7/13 A kérdező kommentje:
én ilyet nem mondtam hogy menőzni akarok...nem érted hogy az idegesít amikor az osztálytársaim menőznek ezzel???
2015. szept. 5. 13:37
8/13 anonim válasza:
Addig örülj míg nem kell izgulni hogy bírja e a betét egész órán vagy tiszta vér a farmerod mikor felállsz. Tesiórán is kellemetlen. Kis butám!
9/13 A kérdező kommentje:
hmmm............okké
2015. szept. 17. 19:00
10/13 anonim válasza:
Nekem 11 évesen megjött, most 40 vagyok még mindig van. Azt kívánom, míg sikerül a baba és megszülöm, addig maradjon. De aztán nem fogom bánni, ha a változókorral eltűnik. 11 évesen a francba kívántam. Abban az időben a lányoknak 15 vagy 16 évesen jött, én meg olyan szerencsétlen kislány voltam, hogy már 11 évesen. Két hetente megjött, gyereknőgyógyászhoz kellett menni, erős hasi fájdalommal járt hosszú évekig, volt hogy hánytam és el is ájultam a fájdalomtól. Szóval ne bánkódj, örülj, hogy nincs még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!