Mit tegyek hogy ne jöjjön vissza a hüvelygombám, ennyi kezelés és tenyésztés ellenére sem javulok. Mit tegyek?
Szia! Ugyanebben a cipőben jártam. Az eredete lehet stressz. Az állandóan megjelenő majd spontán elműló tünetek gyanúsak.
Zárd ki a Candidát, amit az első írt, és akkor biztosra veheted, hogy stressz. Nekem vagy 7 hónapig csinálta ezt, akkor múlt el, mikor az életemben is minden rendeződött.
-Minden gyógyszeres kezelés után hüvelyflóra regeneráló kúp/krém (Gyntima, Lactofeel, Vitagyn C...).
-Ezeket megelőző jelleggel is lehet.
-100 % pamut normál alsó. Jól szellőző általános ruházat.
-Fertőtlenítő mosás a fehérneműknek.
-Illatanyagmentes intim termékek (lemosó, tisztasági, betét... mindből van olyan, ami nem illatos).
-Fogamzásgátló tabletta elhagyása (már ha szeded).
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása oldotta meg. Előtte mindig visszatért. Rengeteget jártam orvoshoz. A párom is.
Amikor abbahagytam a gyógyszert ez is megszűnt (mert még voltam más "mellékhatások" is, pl. libidócsökkenés). Beszélgettem ismerősökkel, családdal, és mások is tapasztaltak ilyet.
De a stressz is lehet. Legalábbis nekem a nőgyógyász azt mondta.
Akkor eleve nem kellett volna a tabletta.
Jobban legyengít odalent.
Miért olyan erős?
Ha csak össze-vissza volt, arra nem a tabletta a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!