Lehet bármiféle következménye annak, ha van beutalóm, de mégsem jelenek meg a bőr- és nemibeteg gondozöban?
A herpesz nem olyan jellegu betegseg amit egy kis Betadinnal ki lehetne kezelni. En ugy gondolom, hogy jobb lenne elmenni orvoshoz, a vervetel kibirhato.
Olvass utana, hogy mi is az a herpesz, az majd talan meggyoz.
Menj el. Én a barátnőd helyébe minden intim kapcsolatot kerülnék veled, amíg nem vizsgálnak ki és nem kezelnek. SImán lehetsz te tünetmentes, de vírushordozó.
Vérvételről meg ne félj.
koszonom a gyors valaszokat! :)
1. masfel napja csak ennek olvasok utana.Nem csak betadint hasznalnek ra hanem mas,kifejezetten herpeszre valo kenocsot. Amaugy ha elkaptam volna a herpeszvirus ugyis bennem maradna,a doki csak tuneti kezelest tudna adni,de a herpesz magatol is elmulna,csak nyilvan igy kellemetlenebb es hosszabb lenne,de meg igy is inkabb azt valasztanam.
2. valaszolo: en vagyok q baratno,a baratom herpeszes,es keulunk minden intim helyzetet.
annyit meg megtudnatok mondani,hogy van-e ilyen kotelezo beutalo?
Nőgyógyászhoz is elmehetsz és nemibajjal odamennék csak,bőrgyógyászhoz nem.Nődoki simán tud kezelni.De nem lesz semmilyen ügy ha nem mêsz el a te dolgod.
De a gyógyszertárba szerintem nbemibetegségekre is lehet tesztet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!