A ricinus olaj a töredezett hajra is jó, vagy ha törött a haj akkor nem is nő? Semmiképpen nem szeretnék vágatni!?
nagyon éles ollóval én már vágtam otthon hajat.de hogyha ezentúl otthon szeretnéd vágni,akkor tényleg érdemes beszerezni hajvágó ollót!!
youtubon vannak teknikák,hogyan kell csak 1-2-3 centit vágni a végéből:)
amúgy a legjobbat akkor teszed magaddal,hogyha elmész fodrászhoz,hogy a törött részeket vágja le.
ezek után ne használj hajfestéket,hajvasalót,hajszárítót és egyéb káros dolgokat. egyszerű babasamponnal moss hajat és mindig fordíts figyelmet az ápolásra is,balzsamok,olajok. persze idő, de kb 18 centit nő évente a haj,szóval 1-2 év alatt teljesen "új" szerkezetű hajat kaphat valaki. én év elején vágtam ebbe bele,abba hagytam a hajfestést és a hőhatásokat. tisztán látszik,hogy az a rész ami festve volt olyan mint a szalma,felette meg egészséges haj van..szóval megéri védeni a hajunkat:)
amúgy az eltörött részt le kéne vágatni,egyrészt csúnya,másészt nincs értelme,az már kb hallott rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!