Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mondanátok olyan győri nőgyógy...

Mondanátok olyan győri nőgyógyászt, aki nem drága de ellenben nagyon alapos? Problémám részletesen lent

Figyelt kérdés

Krónikus folyásom van...nem vagyok hülye hát látom és érzem hogy valami nagyon nincsen rendben,azonban a szakrendelésen vagy azt vágják rá hogy gombás fertőzés,vagy azt hogy bakteriális.Kértem már kenetvételt aminek az eredménye ez lett:

-kórokozó baktérium negatív

-sarjadzó gomba negatív

-mycoplasma,ureaplasma negatív

-chlamydia antigén kimutatás negatív

-anaerob kórokozó baktérium nem tenyészett ki

Kérlek,ajánljatok rendes nőgyógyászt vagy ha nem is megyek magánrendelésre,mit mondjak az orvosnak.Vagy akinek van ilyen problémával tapasztalata,segítsen mi lehet a bajom!

A folyásom rendszeres,mindig van,nagyon sűrű fehér,mennyiségre sok és ha már nagyon zavaró és nem segít ha csak megmosom(külső szeméremterület teljesen olyan szokott lenni) akkor vízzel szoktam nagyon nagyon alaposan kiöblíteni.Tudom nem szabadna,viszont ha ezt nem teszem meg kb 2 naponta akkor egyre több lesz a váladék és olyan mindenhol.Öblítés után amúgy ha felnyúlok van hogy kijönnek még kis fehér darabkák.

Nagyon kérlek segítsetek! :(

2015. aug. 27. 00:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent a nem drága? Dr. Mika Pétert ajánlom.
2015. aug. 27. 06:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Írtam privit.
2015. aug. 27. 06:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mika Péter, Lendvai Viktor.
2015. aug. 27. 06:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Dr. Horváth Zoltán!!!
2015. aug. 27. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Dr. Balogh Ildikó.
2015. aug. 27. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Dr Deli Balogh Maria(egyetem környékén rendel)Csenge Titanilla(petz kórház)
2015. aug. 28. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldani a problémát?
2015. szept. 18. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!