Budapesten tudtok jó nőgyógyászt, aki tényleg foglalkozik a betegekkel és jól végzi a munkáját? Magánrendelés is jöhet, ha nem túl drága!
Figyelt kérdés
2 hete felfáztam elég csúnyán. A vizeletem már véres volt. Ülőfürdőztem és medveszőlőlevél teát ittam, ez eddig még mindig bevált. 5 nap alatt teljesen rendbe jöttem. De most ez nem segített. Elmentem urológushoz, de meg se nézte a vizeletemet, a veséimet megvizsgálta, azt mondta, hogy azokkal nincs gond. Felírt sumetrolimot 2x2-t és klion hüvelytablettát, ma van az utolsó tabletta hátra, és nem érzem, hogy teljesen meggyógyultam volna. Újra előjött ez az érzés az alhasamnál, és nem tudom hova tenni :( Tőzegáfonyát eszek. Az öltözködésnél is odafigyelek nagyon. Nőgyógyászhoz akarok elmenni,de vidéki vagyok, és nem ismerek itt megbízható orvost Budapesten.
Valaki járt már hasonló cipőben?
2015. júl. 3. 10:52
1/1 anonim válasza:
Kispesti SZTK, dr. Hajdu Zsoltot tudom ajánlani. Igaz, hogy van egy stílusa, de remek szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!