Ti hova mennétek? SzTK-s urológia, vagy magánrendelés? Előny? Hátrány? Tapasztalatok? Írjatok! Magánrendelés mennyire drága?
Attól függ, miről van szó.
Ha sürgős dolog, akkor magánrendelésre, mint ahogy most is teszem, ugyanis bőrgyógyászatra kell mennem. Az SZTK-s rendelésen több, mint 1 hónap múlva kapnék csak időpontot és ott nincs sürgős ellátás, a bőrgyógyászhoz meg azonnal. És köszönöm, ezzel a problémával, ami van, nem fogok 5-6 hetet várni. És igen, baromi drága, ahová én megyek, ott 6000 Ft egy rendelés, de ha kivárnám az időpontot, akkor annyira elfajulnának a dolgok, hogy lehet 6000-ből meg sem úsznám. A következményekről, szövődményekről nem is beszélve.
Szóval az SZTK-s rendelésnek az előnye, hogy nem kell érte fizetni, az ellátás vagy alapos lesz vagy nem és lehet heteket, de van olyan, hogy hónapokat kell várni az időpontra.
A magánrendelés drága, de szinte azonnal fogadnak és biztos, hogy alaposak.
Ha ki tudod fizetni akkor midenféle képpen magán. 5000 alatt sztem nincs már magánrendelés. Én voltam már 12ezresen is (jó mondjuk az egyetemi prof volt és nem urulógus).
De ha ismered a dokit akihez mész SZTK-ba és tudod, hogy normális, rendes akkor mehedsz oda is. (Bár van olyan is aki sztkban egy tapló, de ha zsebbe jön a lóvé akkor olyan nyájas, hogy rá se lehet ismerni.)
Azt SZTK ban arra megy ki a "játék",hogy a magánrendelőjébe keresd fel azt az orvost,aki az SZTk ban
rendel .Magánban aztán tudnak nyájasak lenni,bár a tudásuk
ezzel nem lesz több .Akinek nem sürgős,és van türelme kivárni egy vizsgálatot,az válassza az SZTK -t.Egy szemüveg cserét lehet tervezni.Bejelenkezek májusban ,és
Nov. hónapra már kapok is időpontot .Biztonságom érdekeben ezen időszakra beszerzek egy fehér botot.
Nem a betegeken kellene megtorolni,ha kevesellik a bérüket .Ha nem lennének betegek,ők sem kellenének .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!