10 000 FT egy urológiai magánrendelésért, reális?
Figyelt kérdés
Urológiai magánrendelésre megyek, de még sosem voltam semmilyen magánrendelésen. 10 ezret kérnek el... ez sok?2012. aug. 21. 19:56
1/10 anonim válasza:
Ahogy nézegettem a magánrendeléseket más szakorvosoknál reálisnak tűnik. Általában egy 10est vagy 20ast kérnek el az első konzultációért, plusz a vizsgálatok és ha ír receptet az orvos.
2/10 anonim válasza:
attól is függ, hogy hol, mit fog csinálni, ultrahangoz-e, ilyenek...a párom is ennyit fizetett, amikor kellett mennie, és én is ennyit fizetek a nőgyógyásznak, szóval szerintem, a mi környékünkön reális
4/10 A kérdező kommentje:
Amikor rákérdeztem, akkor azt mondták hogy 10es lesz. Mikor megkérdeztem mit takar milyen vizsgálatok lesznek, akkor úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez a 10-es tartalmaz minden vizsgálatot... Ennyit fogok vinni magammal, szóval remélem nem kérnek többet....
2012. aug. 21. 20:07
5/10 anonim válasza:
Nekem egy Európa-hírű szemész kacsintott bele a szemembe 5 ezerért /mást nem tett!/, férjemet egy prof. láttamozta 20 ezerért és ugyanez a prop. 5 ezerért tett egy sebre dunsztkötést.
6/10 A kérdező kommentje:
ójaj, rossz szakmát választottam :D Én se leszek bent 10 percnél tovább.. szóval jó a percdíjuk....
kicsit félek elmenni mert félek, hogy beközölnek valami más árat, de elvileg nem mondhatnak, nem? :S
2012. aug. 21. 20:09
7/10 anonim válasza:
Azért vigyél még mondjuk egy 5össel többet, mert ha írnak fel gyógyszert akkor azért tényleg szoktak pénzt kérni, és az nem vizsgálatnak minősül.
8/10 A kérdező kommentje:
hogy ezek mennyire undorítóak... hát remélem ennyi pénzért kapok ellátást. elég gáz, hogy amúgy ha nem fizetünk helyben kp-val akkor meg nehéz olyan dokit találni aki tud is és akar segíteni.... :S
2012. aug. 21. 20:14
9/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekünk szakrendelésen is csak jó tapasztalatunk van. Mikor egyszer elkaptuk ezt a strandolós gombás dolgot nem vártuk meg, míg rendel a magánorvos, hanem másnap beküldtem a páromat ahhoz aki akkor rendelt sztkban, ingyen volt és nagyon rendes és normális volt.
10/10 A kérdező kommentje:
Nálam meg csak sz.r tapasztalatok vannak. Káromkodó nővér hogy minek jöttünk oda fél5kor az ügyeletre amikor 5ig vannak.... mondom az még fél óra és üres a váró....
másfél éve küszködök ezzel az egész problémával és most talán egy magánrendelésen oda is figyelnek rám és meggyógyulok.... aztán ki tudja, lehet kidobom a pénzem. én is sajnálom azt a tízest, mert azért sokallom, hogy ennyit kelljen fizetni.....
de sajnos itt pécsen annyira sz.rnak az emberre hogyha nem lógatsz előttük pénzt akkor felőlük fel is fordulhatsz.
2012. aug. 22. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!