Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetek olyan rosszul...

Mitől lehetek olyan rosszul menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Eddig ilyen nem volt. Már beállt a ciklusom,aztán elkezdett össze-vissza megjönni. 2.-án,5.-én,12.-én...tehát mindig máskor. Ez ment vagy 7 hónapig. Utánna egy hónapot kimaradt. Következő hónapban a hó elején és végén is megjöt. Amióta mindig máskor jön meg folyton rosszul vagyok az első napján:hányinger (sokszor hányás is),fejfájás,émelygés,erős hasi görcsök (erősebb,mint az előtt),hidegrázás. Mindez olyan erősen,hogy az ágyból alig tudok felkelni. Edfog csak a görcs volt meg a többi nem,de még mindig tapadztalom ezeket. Ez mitől lehet?
2015. aug. 26. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz, lehet, hogy kicsit felborult a hormonháztartásod.
2015. aug. 26. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Oda mindenképp elmegyek,de ha a hormonháztartásom felborult az mitől lehet?
2015. aug. 26. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Endometrózisra jellemző ez, amit írsz. Ettől még sok más is lehet, tényleg menj el jó nőgyógyászhoz.
2015. aug. 26. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
*endometriózis bocs:-)
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez így látatlanba az endometriózis irányába mutat.
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is ezzel küzdöttem, de még el is ájultam sokszor. Kocsival vittek be a kórházba.

Nekem évekig tartott, most már egyre másabbak a görcseim és olyan, mintha kezdeném az erős görcsöt kinőni.

Ugyanezzel küszködtem: Görcs, hogy nem bírtam felkelni, hányás, ájulás, szédülés...stb

Menj nőgyógyászhoz, ott adnak gyógyszert rá és meg is vizsgálnak. Sok oka lehet.

Nekem egy orvos írt fel egy olyan gyógyszert, ami gyorsan hat és azzal tudtam szüntetni a görcsöt.

2015. aug. 26. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is szokszor szédülök,ja és olyan kimerült vagyok a menzesz alatt és remeg az egész testem...nem olyan erősen csak úgy mint amikor az ember megerőlteti magát vagy valami nehezet emelt vagy olyat csinált ami teljesen kivette az erejét és remeg.
2015. aug. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!