Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2 betét közül kéne választani. Always vagy Libresse. Szerintem a Libresse sokkal jobb és többet is ér mint az Always, mert az drágább és kényelmetlen, zörgős, minden egyes lépésnél annyira zörgött nekem, hogy nem igaz. Miért istenítik sokan azt a zörgős semmit? Meg kérdéseknél, akiknek nagyon erős a vérzésük mindig az Always éjszakai betétjét hozzák fel + tampont. De nem értem ezt, szerintem nagyon rossz...2015. aug. 26. 15:34
1/7 anonim válasza:
Nekem mindegyik bevált,de a Libresse-t jobban szeretem.
2/7 A kérdező kommentje:
A betét nedvszívásával meg voltam elégedve nekem az volt a bajom, hogy teljesen kényelmetlen volt, zörgött meg ilyenek. És mégis szinte minden kérdésnél azt olvasom, hogy azt ajánlják.
2015. aug. 26. 15:51
3/7 anonim válasza:
Nekem nem zörgött. Teljesen megfelelt.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, nem tudom, hogy akkor miért volt ez, mindenesetre én nem veszek még egy olyat, mert megtaláltam a tökéleteset.
2015. aug. 26. 19:36
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek más felel meg. Nincs ebben semmi különös. Anno sokfélét kipróbáltam, de nekem is az Always vált be.
6/7 anonim válasza:
én is a libresse szeretem jobban csak egy bajom van bele hogy,nem ragad jól a bugyihoz és feljön.
7/7 anonim válasza:
Én Alwayst használok+tampont.Kipróbáltam a Libresset.Nekem egyeltalán nem ragadt,össze csomosódott.Számomra egy katasztrófa.Ellentétben az Alwaysel.Az Always rendesen tapadt,jó a nedszívó képpesége és nem zörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!