Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A természeti népeknél is...

A természeti népeknél is felfáznak a nők? Hogyan kezelik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogyha náluk is van felfázás, hogyan maradnak életben.Olyan természetellenesnek tűnik az egész betegség. Ráadásul a kialakulására is mindenféle magyarázatot adnak. De jobbára kezd úgy tűnni nekem, hogy csak találgatnak. 1-2 részt láttam a tv-ben a "Meztelenül a vadonban" adásaiból. Ott is elnéztem a nőt, hogy abba a rettentő hidegben, hogy nem jön elő neki ez a betegség.
2015. aug. 26. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Feltehetően nem néztél utána elég alaposan. Az eufemisztikusan "felfázás"-nak emlegetett betegség tulajdonképpen székletbaktériummal (elsősorban Escherichia coli-val, azaz kóli baktériummal) való hüvelyi és húgyúti befertőződést jelent. Azaz semmi köze nincs a fázáshoz, hideghatáshoz, ahogyan ezt a szóból kikövetkeztetni lehet (helytelenül). Korunkban a tangabugyik és hasonló divatos fehérneműk viselése és a bidék hiánya "segít" az elterjedésben. Hogy a nőgyógyászok erre miért nem hívják fel nyomatékosan a figyelmet, azt mindenki fantáziájára lehet bízni. A természeti népek asszonyai ritkán viselnek bármiféle alsóneműt, így a gát tájékára került székletbaktériumokat nem keni a hüvely és a húgycső nyílására semmiféle csúszkáló ruhanemű. Arra is gondolni kell, hogy férfiaknál ilyen miért nem fordul elő !?
2015. aug. 26. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokat számít ám az egészséges táplálkozás, megfelelő vitaminok, edzettség, immunrendszer...

A természeti népek még relative természetes kajákat esznek, az a tömegtermelt szutyok, amit mi a teszkóban megveszünk... A növényekben szinte semmi vitamin, a húsok antibiotikumokkal tele...

2015. aug. 26. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!