Milyen betétet használjak?
Figyelt kérdés
Teherbe akarok esni 1-2 hónapon belül ti ilyenkor másnilyen pl. Sensi tive betétet használtatok ?2015. aug. 25. 22:07
1/9 anonim válasza:
Mi köze a betétnek a teherbe eséshez??? o.O Onnan akarod szívószállal visszatenni magadba a cuccost???
2/9 anonim válasza:
Nem fgg össze a terhesség a betéttel.
De igazából nem is értem, mi a kérdés. :P
3/9 anonim válasza:
Szerintem az illeto arra gondolt hogy teherbe akkar esni es hogy ami kifojik belole az esemeny utan ne legyen a bugyija olyan es azert hogy mien tegyen fol szerintem erre gondolt.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam hanem arra hogy nem-e dörzsöli ki a puncimat szülés előtt és után a rendes betét mert szeretném hogy épp maradjon
2015. szept. 3. 18:11
5/9 anonim válasza:
Éppenséggel nem a betéttől szokott elváltozni a nemi szerv... Lehet, hogy újdonság neked, de nem a gólya hozza a gyereket, hanem belőled bújik ki, és szakít szét téged kívül-belül. Na, és emiatt nem marad ép. Ezen a betét SEMMIT nem fog se változtatni, se segíteni.
6/9 A kérdező kommentje:
Császárom lenne így is úgy is egyéb okok miatt úgyhogy. Ja és nyugi 26 éves vagyok hagy ne neked kelljen felvilágosítani.
2015. okt. 13. 21:03
7/9 anonim válasza:
Asztaaaaaa, már 26 éves vagy? Nahát! És még gyereked is lesz? Hűűűű.
Szerény véleményem szerint ennyi ésszel nem kéne szaporodnod.
8/9 A kérdező kommentje:
Összejött 2 hónapos terhes vagyok !
2015. nov. 27. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!