Mi lehet ez az egész?
A hasam egyre nagyobb, a memenstruációm se jött még meg, pedig már rég meg kellett volna jönnie.
A hasam nagyon fáj,szúr, és egyre nagyobb a fenekemmel együtt. PPokoli éhes vagyok, de ha ránézek az ételre, elkap a hányinger. Az alhasam nől folyamatosan,ahol akkor fáj mielőtt megjön, és kemény is. Nem emlékszem, hogy szexeltem volna-e. Pedig nem szívtam, szedtem, ittam semmit se.
Holnap tervezem hogy elmegyek dokihoz, de addig is szeretnék válaszokat kapni erre a dologra, nagyon szarul vagyok, segítsetek! 15/l
Szerintem a terhességi teszt nem teljes mértékben biztonságos.
Sokszor hallottam már, hogy egy nő nem tudott a terhességéről,mert a teszt rosszul adta ki a végeredményt. Ezért megyek inkább dokihoz
A doki nyilván biztosabb.
De ettől függetlenül 99%-ban kimutatja a teszt a terhességet, ha időben volt elvégezve. Neked már késik, szóval nem lenne korai. Olyan korai terhességnél egyébként az orvos sem lát még semmit, ezt arra értem, amikor még nem is késik.
Nem írtad mikor kellett volna megjönnie, csak hogy régen.. Ebben az esetben tényleg egyszerűbb a nőgyógyász, persze ha nem kell időpont hozzá. Este 10 után egyébként sem tudom, hol lehetne venni tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!