Mitől pukizik a puncim? Fekszek az ágyban összezárom a lábam és egy förtelmes hang a puncimból?
Figyelt kérdés
13 èves vagyok következtethető hogy nem volt szexuális èlmènyem, mègis a napokban nagyon gyakran ez törtènik?#Punci-fing
2015. aug. 24. 11:59
1/10 anonim válasza:
Túl laza a hüvelyed, sürgösen kezdd el a Kristonféle intimtornát, mert különben késöbb komoly problémáid lehetnek belöle.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez főnt van youtubeon vagy hol lehet elkezdeni?
2015. aug. 24. 12:10
3/10 anonim válasza:
Előtte mit csináltál? Nem tornáztál esetleg? Nem terpesztettél? Levegő jutott be és amikor összezártad a lábad, akkor kijött, az ad ilyen hangot.
4/10 anonim válasza:
Valoban az a kérdés, hogy jutott be levegö? Mit csináltál?
6/10 anonim válasza:
szerintem semmi bajod. Nekem is van/volt ilyen. tesiórán kicsit ciki mikor gyertyaállásból lefelé menet is "megszólalt". Nem vagyunk egyformák. Én nem érzem hogy bármi bajom lenne, a párom sem panaszkodik és most várjuk az első babánkat :D, szóval már látott egy párszor nődoki is.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon már 3 napja fekszek mert beteg vagyok
2015. aug. 24. 12:35
8/10 anonim válasza:
Ezt hívják puncipukinak bemegy a levegő, majd kijön. Nincs semmi gond.
9/10 anonim válasza:
Semmi gond a lányomnak is és nekem is van ilyen.
A lányom 12 én 33 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!