Nők, lányok, most megyek először nőgyógyászhoz, baj, ha szőrös ott lent?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt borotválva, úgy vagyok vele, amíg úgyse látja senki addig minek, de most megyek nőgyógyászhoz, és szerintetek mit szól, ha szőrös? Borotváljam le? Vagy őket ez nem érdekli?2015. aug. 23. 17:11
1/9 anonim válasza:
Nem érdekli a nőgyógyászt. Nagyon sok nő nem is borotválja.
2/9 anonim válasza:
Leendő nőgyógyászként mondom, hogy nem, nem érdekli. Teljesen természetes, hogy egy felnőtt nőnek szőrös a nemi szerve, az, hogy leszedi-e róla vagy sem, az az ő dolga. A vizsgálatot nem zavarja.
3/9 anonim válasza:
A legtöbb nőgyógyász ellenzi a borotválást, mert a szőr egy védelmi vonal a fertőzésekkel szemben. Korábban doktornőhöz jártam ő kifejezetten ellenezte a borotválást. Mostmár egy fiatal férfihez, ő nem szól ilyen dolgokba bele.
4/9 anonim válasza:
Egészségtelen a borotválás orvosok szerint is. Egyébként női orvoshoz menj és ne ffinek terpessz be, mert azért az elég ciki.
5/9 anonim válasza:
Leendő nőgyógyászként azt honnan tudod még?????
Hagyjál már! inkább menj tanulni!
6/9 anonim válasza:
#5-ös talán onnan tudhatja, hogy már volt esetleg gyakorlaton :)
7/9 anonim válasza:
Onnan mit tudhatna?? Azt hogy vannak borotvált és borotválatlan nők? ezt mindenki tudja!
De azt hogy izgatja-e az orvost vagy sem azt legfeljebb 15 év gyakorlat után tudhatja és nem előbb!
Ezt viszont én a bátyámtól tudom, úgyhogy elég autentikus az info!
8/9 anonim válasza:
Ez lemaradt:
Tekintve, hogy ő nőgyógyász.
9/9 anonim válasza:
Mosakodás szappannal, vízzel vagy tusfürdővel Mielőtt mész az a lényeg, nem az, hogy szőrös-e. Ha nem oldható meg, akkor intim törlőkendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!