Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először megyek nőgyógyászhoz,...

Először megyek nőgyógyászhoz, mi illő?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,és először megyek,és nem tudom mi az amit kéne csinálni előtte. Aki már jártas leirná hogy mi történik? Mielőtt jönnek a rossz kommentek nem fogamzásgátlóért megyek hanem nemtudnak rájönni a betegségemre,így teljes kivizsgálás van.

Ha voltam fiuval,de csak 5 lökésig volt bennem,és nem véreztem,akkor szűz vagyok vagy nem? Ezt ráirják a papírra?

2015. máj. 28. 20:17
 1/5 anonim válasza:
Alapveto tisztalkodas es Ennyi, semmi mast nem kell csinalnod
2015. máj. 28. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Ha voltam fiuval,de csak 5 lökésig volt bennem,és nem véreztem,akkor szűz vagyok vagy nem?"

Hát persze... hogy nem vagy szűz... XD XD XD

2015. máj. 28. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
24%

Nem vagy szuz ha egy fiu mar benned volt. Es nagy hibat csinaltal mert nogyogyasz elotti napon nem tanacsos a szexualis aktus letesitese. Mosakodj meg jo alaposan odalent az elott hogy mesz a nogyogyaszhoz, legyel teljesen oszinte altalaban mikor a szexrol kerdeznek kikuldik az anyukad es mikor vizsgal az orvos ott van egy noverke is.

Ha nemi betegseged van es a fiun nem volt gumi akkor azonnal ertesitsd rola,hogy o is elmenjen orvoshoz. Nem ertem mi az ertelme csak ot lokesre bedugni de mindegy...

18/L

2015. máj. 28. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha először mész és van lehetőséged rá, akkor keress női orvost, aki elött nem annyira "ciki" beterpeszteni.

Hosszú szoknyában menj, amit könnyen felhúzhatsz és akkor nem kell alul meztelenül a székig elgyalogolnod.

2015. máj. 29. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha szégyenlős típus vagy akkor női orvost keress fel,mindenképpen hosszú felsőbe menjél mert az takar ha alul le kell majd vetkőznöd.

Ha anyukád kísér el akkor szépen várjon meg kint az orvosi szobán kívül,a váróteremben,mert ez intim vizsgálat,ide jobb ha nem megy be és az orvossal is nyíltabban tudsz beszélgetni majd.

Először csak kérdezgetni,beszélgetni fog veled az orvos,megkérdezheti mikor menstruáltál először,beszélj neki hogy mi a bajod stb.

Aztán megkér menj a vizsgálóágyhoz és ott alul le kell vetköznőd(nadrágot,cipőt,,bugyit kell levetnni,zokni fennmarad).Az ágyra felfekszel majd,a lábad szépen a lábtartókra teszed fel és az ágy vége fele,a lábtartók közelébe lecsúszol.

Jön az orvos kesztyűt húz,sikosítót ken a kezére és szépen 1 ujját a hüvelyedbe teszi,majd a másik kezével a hasad végig tapintja,a méh fekvését tapintja ekkor ki,ezek után fog az ujját kihúzza a hüvelyedből,egy kacsa nevű eszközt a hüvelyedbe teszik és ezt szét lehet kicsit nyítni,ebbe fog egy pici pálsikához hasonló eszközt helyezni,aminek sörték vannak a végén és ezzel a sejtmintát vesz és kész is.

Tisztasági betét legyen a bugyidba mert néha pici vérzés előfordulhat akár pár napig is.

Esetleg hasi vagy hüvelyi uh-t is végezhet.

A hasinál a has felszínét bezselézi és egy szkennelt mozgat végig és a monitoron nézi mit lát.

A hüvelyi uh-nál a h üvelyedbe helyez egy vékony,hosszúkás helyzetet és szintén a monitoron nézi mi látható belül.

Kb ennyi.Nálam még uh-t sosem csináltak,illetve mell vizsgálatot sem.De azért leírom.

Ha alul megvizsgált öltözhetsz is vissza alul.De van orvos aki utána hogy alul felöltöztél megkér hogy a melled is mutasd meg és azt kör-körösen végig tapintja.

Ha a youtube-on freemail címen regisztrálsz(de nagykorú legyél a freemail-en)akkor nőgyógyászati szűrésről talász fent videot amúgy.

Majd meséld el mi volt!

Emeld ki kérdésedet és akkor megtudjuk mi történt veled.

A lényeg hogy vizsgálat előtt mosakodjál meg és ennyi.

2015. máj. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!