Intim viszketés, de csak külső területen? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött, először csak tényleg egy kis viszketéssel, majd mostanra már égő érzés is társul hozzá, ha vakarom. Hüvelyem nem viszket, folyásom sincs, csak egy kicsivel pirosabb mint szokott, új szappan/mosatlan bugyi hordása se jöhet nagyon szóba.
Párom jelenleg külföldön van, azonban nemsoká jön haza, addigra jó lenne rendben lenni.
Mi lehet ez, baci? Kamillás ülőfürdő segítene szerintetek? Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Előre is köszi!
22/L
2015. aug. 21. 05:24
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, nekem minden évben egyszer fenn áll ez a probléma, ha megbírom állni, hogy ne vakarjam, pár nap és elmúlik. De nagyon nehéz megállni, mert egyre jobban ég-viszket és minél jobban vakarom, annál jobban. Voltam már így nőgyógyásznál, de nem talált fertőzést, nem tudom mitől lehet.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, körömvirág krémmel kentem be és elmúlt a viszketés, pirosság.
3/4 anonim válasza:
Attól, hogy nincs folyásod, lehet gomba is, bakteriális fertőzés is. Nálam a gomba minden évben pontosan így jelentkezik. Ergo orvos, kenetvétel, addig meg Canesten/Candibene, ha attól csökken a vszketés, biztosan gomba. Ha nem, akkor egyéb fertőzés.
4/4 anonim válasza:
Szerintem gomba fertőzésnél a külső terület viszket, nem a hüvely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!