Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korotokban jött meg...

Hány éves korotokban jött meg a menstruációtok? és van valami hozzá fűződő ciki történetetek? Akkor írjátok le

Figyelt kérdés
Én 14 éves lány vagyok,vegetáriánus(a hús egyszerüen nem megy le a torkamon..utálom) és lehet h ezért is még nem jött meg a menstruációm..azért szeretnék felkészüni rá.. írjátok le hogy milyen érzés volt amikor előszöt megjött , és ha volt vmi ciki történetetek erről akkor azt is leírhatjátok.köszí
2010. márc. 9. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nekem 2009.július 1-jén jött meg az első reggel.

Én sem szeretem a húst..nah jó,egy kicsit.

A csirkét megeszem,a disznót meg húsleves,vagy rántotthús ..

Én is vegetáriánus voltam,de már nem.

amikor megjött,nem volt semmi ciki...:D

csak az hogy pont azon a reggel mentünk tiszára,de szerencsére nem xD

de olyan rossz,mert amikor megjön,akkor gyakran fáj a hasam,fejem,és hányok is :S

14/L

2010. márc. 16. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem 16(!!!) éves koromban jött meg...

Már terveztük,hogy elmegyünk a nőgyógyászhoz,és akkor jött meg:D

nem volt ciki,hétfői napon jött meg,reggel éreztem,hogy olyan rosszul érzem magam...mondtam anyának,hogy ezt az egy napot igazolja le,nagyon fájt a hasam...délelőtt jött meg:D de nem éreztem hogy folyik,csak a wc-n vettem észre,hogy véres a bugyim...

azóta amugy,amikor megjön,nem fáj a hasam..nem szokott:D

18/L

2010. márc. 16. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem 10 és fél évesen jött meg!

Nyaraláson volt!Ráadásul küldöldön:D

Képzelheted milyen jól éreztem magam!:D:D

2010. márc. 17. 15:50
 14/15 anonim válasza:
en 12,5 fel voltam es volt egyszer h suliban ataztam és én nem vettem először észre csak amikor mentem a vécére és elkéreszkedtem a tanáról azzal az okkal hogy rosszul érzem magam.és nem lehet le irni hogy mit érzünk ilyenkor ezt mikor meglesz majd megérzed.egyébként meg ne várd nincs benne semmi jó,és csak ha 16 éves korodig nm lesz meg akkor menjetek el nőgyőgyászhoz de ne aggódj biztos bnem sokára megjön.13/L
2010. máj. 31. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:

12 voltam, és nagyon hirtelen nagyon sok. Először azt hittem kakaó, mert azt ittam reggel. :D.

Na és Neked kedves kérdező?

nov. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!