Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korotokban jött meg...

Hány éves korotokban jött meg a menstruációtok? és van valami hozzá fűződő ciki történetetek? Akkor írjátok le

Figyelt kérdés
Én 14 éves lány vagyok,vegetáriánus(a hús egyszerüen nem megy le a torkamon..utálom) és lehet h ezért is még nem jött meg a menstruációm..azért szeretnék felkészüni rá.. írjátok le hogy milyen érzés volt amikor előszöt megjött , és ha volt vmi ciki történetetek erről akkor azt is leírhatjátok.köszí
2010. márc. 9. 16:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem 12 évesen jött meg először, és semmit nem éreztem az ég világon! (Szerencsére azóta sem vagyok hasfájós, max 1szer egy évben) A ciki talán az volt, hogy én ugyan nem vettem észre, csak otthon, de aznap gyereknap volt, és rajtam sárga rövidnadrág volt! Nemtudhatom, hogy ki látta, arra meg már nem emlékszem, hogy átütött e...elég ciki

22/L

2010. márc. 9. 16:16
 2/15 anonim válasza:
37%

én 12 vagyok és még nem jött meg sajnálom de ha megjön és lesz ciki helyzetem majd medírom neked!bár remélem nem lesz!:)

am. teljesen normális ha nem jön meg mert vannak lányok akiknek 18 évesen jön meg!

2010. márc. 9. 16:18
 3/15 A kérdező kommentje:

kösziii..:)

várom a válaszokat

2010. márc. 9. 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Én 11 éves voltam, amikor nekem megjött, az osztályban az egyik legkorábban érő típus voltam minden téren, nem csak így. Kicsit cikinek éreztem mások előtt. Unokatesóméknál voltam egy nyári napon, és végig hihetetlenül görcsölt a hasam. Nem értettem hogy miért, vagy mi ez, aztán pár óra múlva megjelent az első piros folt a fehérneműmön. Mivel még igen kicsi volt, ezért nagyon nem is foglalkoztam vele, szerintem fel sem fogtam hogy vér... aztán meg valami folyamatosan folyt belőlem. Akkor pedig mivel előtte is volt fehérfolyásom, azt hittem megint az, így nem is foglalkoztam vele. Mire hazaértem rendesen átáztam. Kimostam a rövidnadrágomat, nehogy anyu meglássa, utána elmondtam neki hogy megjött. Ezek után még volt jó pár átázós történetem, és irtóra utáltam nőnek lenni, de már hozzászoktam! :) Örülj neki, hogy még nincs problémád vele! 19/L
2010. márc. 9. 16:22
 5/15 anonim ***** válasza:
45%
Teszem hozzá rajtam is sárga rövidnadrág volt! :D Uccsó voltam!
2010. márc. 9. 16:23
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia édesem! Üdv itt, immáron- két nap alatt- negyedszerre is! :D Ha már ilyen kis érdeklődő vagy, elmesélem neked, hogy 10 évesen kezdtem menstruálni. Negyedik osztály utolsó napján jött meg a Mikulás!

Egyébként nagy hibát követsz el azzal, hogy nem eszel húst- az egészségügyi részét most hagyjuk is, hosszú lenne- mert isteni fincsi! Egyszer meghívlak anyukám vasárnapi ebédjére... :))

2010. márc. 9. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:
11 évesen,magas vékony csaj voltam,a mamámnál jött meg,még az az jó,hogy volt neki betétje.Figyelj az egyik barátnőm szintén magas volt,normál testalkatú és neki 15 évesen jött meg,szerintem az étkezésednek semmi köze nincs.Valakinek később jön meg.16 éves korig nem baj ha még nincs meg,utána jobb ha a háziorvossal beszélsz,az sem mindegy hogy milyen fejlettségű,magasságú vagy,mert fiúknál is a kisebbek néha később is érnek.Szóval nyugi,minden rendben van veled.
2010. márc. 10. 11:31
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi:)

várom a válaszokat

2010. márc. 10. 15:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem 13 évesen jött meg, jó még csak 12 voltam, de kevesebb, mint 1 hónap választott el. Most december 31-én volt az első (jó időzítés, mondhatom!) Szóval egész napp reggeltől rettenetesen fájt a hasam, aztán estefelé elmentem WC-re, és mi van ott? Jó, hogy idén itthon voltunk, másképp nem tudom, mit csináltam volna. De nem sokkal később jött a barátnőm, és vele voltam. Egész végig görcsöltem, de most már "jobban bírom" mármintha lahet ezt így mondani, de volt már olyan, hogy sokkal jobban fájt.
2010. márc. 16. 17:13
 10/15 anonim válasza:
én 13 évesen menstruáltam először.nekem ez olyan nem is tudom, olyan jó érzés volt.akkkor éreztem előszőr, hogy nő vagyok.emlékszem egyszer a suliba teljesen átáztam és világos gagyám volt, de szerencsére utolsó óráról hazajöttem, és volt egy kabátom, amit a derekamra kötöttem.de ez nagyon kelllemetlen érzés volt, és kinos is
2010. márc. 16. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!