Miért ég a hüvelyem szeretkezés közben?
Figyelt kérdés
Nincs folyásom, nem viszketek, semmi, csak szex közben van egy enyhe égő érzés. Már vettünk síkosítót is, hátha az a gond, hogy nem vagyok elég nedves, de semmivel sem jobb a helyzet. Mégis mitől éghet akkor?2015. aug. 16. 19:24
1/12 anonim válasza:
Csak szex közben ég? Nem vagy megfázva?
2/12 anonim válasza:
A gombás fertőzés egyik jele a fájdalmas égető érzés szex közben,de ha semmi más tüneted nincsen,akkor nem tudom, ki lehet-e ezt zárni
3/12 Fingkirály válasza:
ne a habanérós gumit használjátok :)
A viccet félretéve, ha óvszer nélkül nem ég, azzal meg igen, akkor lehet hogy allergiás vagy az anyagára (általában latexből készül), ami nem jó dolog.
4/12 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__7113646-fajdalmas-szex-belso-huvelyfajdalom-ellen-mit-lehet-tenni
5/12 A kérdező kommentje:
Hmm, volt már, hogy a barátom habaneros kézzel odanyúlt poénból, de az más jellegű érzés volt... :P
Független az óvszertől egyébként, van, hogy anélkül szeretkezünk, de akkor is ugyanolyan érzés. :-/
2015. aug. 16. 19:47
6/12 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__7113646-fajdalmas-szex-belso-huvelyfajdalom-ellen-mit-lehet-tenni
7/12 A kérdező kommentje:
Először az óvszerre gondoltunk mi is, aztán vettünk latexmenteset, attól is ugyanolyan volt, aztán a gumin lévő síkosítóra gondoltunk, de gumi nélkül is ég. Aztán gondoltuk, hogy akkor biztos száraz vagyok, de síkosítóval is èg..
2015. aug. 16. 19:50
8/12 A kérdező kommentje:
Hüvelygyulladás is kizárva, mert voltam más miatt dokinál és nem mondta, hogy bármi gond lenne.
Lehet, hogy valami "rejtett" fertőzésem van?
2015. aug. 16. 19:53
9/12 anonim válasza:
Nekem akkor egett,amikor holyaghurutom volt(fel voltam fazva),mas tunetem meg 1-2 napig nem volt,de utana kijott rendesen.
10/12 anonim válasza:
A hüvelygomba egyik legfőbb jele az égő érzés szeretkezés közben, akkor is lehet gombád, ha nincs folyásod és nem is viszket. Nekem kétszer is így jött elő a gombás fertőzés, kenetből ki is mutatták a Candida gomba jelenlétét. Irány a doki, vetess kenetet és addig szüneteltessétek a szexet, gumival is, ugyanis kidörzsölheti a hüvely falát a testi kontakt, az meg kedvez a fertőzéseknek elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!