Most kezdtem el mensizni! Na és a naptár jelölese?
De amúgy ez annyira primitív kérdés, anyukádat komolyan nem tudtad volna megkérdezni? Hihetetlen, hogy ezt is neten kell megkérdezni. Én ezeket mindig anyummal beszéltem meg.
19L
Előző válaszoló, sajnos sok olyan gyerek van, akinek nincs olyan kapcsolata a szüleivel, hogy bármit megbeszéljen vele. Örülj neki, hogy te ilyen szerencsés vagy.
Egyébként tényleg nem tiszta a kérdés. Ha nem kellett betét, csak a bugyi lett olyan, akkor nem biztos, hogy menstruáció volt.
Ezen az oldalon be tudod rögzíteni, hogy mikor jött meg és e-mail-t küldd a rendszer, hogy mikor jön meg majd a következő, persze eleinte rendszertelen lesz, majd később beáll. A peteérésedet is látni fogod, hogy mikor van, az sem árt majd később, ha már élsz szexuális életet. Az nem nagyon fontos, hogy melyik nap mennyire erős. Betét, tampon témákkal tisztában vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!