Szabálytalan ciklussal megyek nőgyógyászhoz! Mire számítsak?
Szabálytalan a ciklusom, de még szűz vagyok, úgyhogy eddig nem voltam nőgyógyásznál. Mire számítsak, mi fog történni?
Sima labori és endokrinológiai eredményt magammal vigyem? Mert ezeket csináltattam előzetesen.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, vigyél magaddal minden papírt, az a biztos.
Meg fog vizsgálni, hogy nincs-e valami szervi eltérés, ami esetleg ezt okozná.
És lehet a fogamzásgátlót fogja mondani de azt tudni kell, hogy művi ciklust csinál, nem rendezi a valódi ciklusodat, csak elfedi a problémát. Ezt csak akkor fogadd el, ha tervezel nemi életet élni és ezt választanád védekezési formának.
Mennyi idős vagy? Ugyanis a szabálytalan ciklus 18 éves korig normális. Én nem fogadnám el a fogamzásgátlót, az én ciklusom 12 és 18 éves korom között teljesen rendszertelen volt, a rendszeres szexuális élet állította be.
Meg fog vizsgálni, le kell vetközni, első körben csak nacit és bugyit. Felfeküdni az asztalra, megvizsgál, ez kicsit kellemetlen lehet, de nem fájdalmas. Aztán megnézi a melleid, megtapogatja, majd megbeszélitek a többit.
Magánhoz mész?
Kérj uh-t, ha van
De van hüvelyi vizsgálat és ha rendes eredményt akarsz, hagyod is.
Az UH is hüvely ilyen esetben, hasival nem sok mindent látnak egy nem terhes nőnél, akinek a méhe a bugyivonal alatt van.
Szűzeket is a te korodban hüvelyi úton megvizsgálhat az orvos,sőt rákszűrést is tud vêgezni.
Beszélgetéssel indít az orvos,majd közli fáradj át a vizsgálóágyhoz, ott alul levetközöl,bugyi,naci le(zokni maradhat),ágyra felfekszel,ágy vége fele,a tartó lábak közelébe lecsúszol fenêkkel,lábakat lábtartóra teszed.
Jön a dokimegy ujját simosítóval bekenni,hüvelyedbe teszi,közben a másik kezével a hasad vêgig nyomkodja,méh,petefészek helyzetét kitapintja ekkor.Majd kihúzza az ujját.
1.Na most vagy az van hogy ha kihúzta az ujját a hüvelyedből és egy vékony pálcikával a hüvelyedbe nyúl sejt mintát vesz.
2.Vagy egy kacsa nevű eszközt(szűzekre is ki van alakítva,náluk ez a kacsa kisebb,rugalmasabb anyagú)a hüvelybe teszi,ennek fejét szêtnyitja,kitáhítja a hüvelyed és a kacsa szájába,a nyitott hüvelybe pálcikát tesz és sejt mintát vesz.
Pici vérzés előfordulhat.
Ezek után hüvelyi uh-t csinálhat,sok esetben ezt ha fizetnek érte akkor végzik,kérésre el.
Hüvelyedbe egy vékony,hosszú csővet vezet be,monitoron megnêzi mi a helyzet.
Hasi uh-t is végezhetnek ekkor a hasadra nyűlos zselêt kennek és látja a monitoron mi van a hasadban.
Illetve nagyon fiatal szűzeknêl végbélen keresztül is megvizsgálhat.
Egy ujjal popsiba nyúl.
Ha rákszűrést vagy hüvelyi vizsgálatot elvégezte alul öltözhetsz is fel.
De utána megkérhet hogy a melled mutasd meg(ez nálam csak kérésre történt eddig).
Majd az orvos eldönti mi legyen.
De youtube-on ha freemail címmel regisztrálsz videot is tudsz erről megnézni.
Majd írd meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!