Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pár nap múlva kezdődik a gólyatábor és közben havi vérzésem lesz.Az a baj, hogy víz mellett leszünk és lesznek vizes programok.2015. aug. 15. 18:05
1/6 anonim válasza:
tampon, de arra figyelj ha kijössz a vízből mihamarabb cseréld.
2/6 anonim válasza:
Viszel magaddal tampont. Sokkal jobb érzés, mint a betét, és tisztább is vagy tőle. Én imádom. :)
19L
3/6 anonim válasza:
így van. nem érzed, ha vérzel. mintha nem is lenne mensi :) #1 voltam. csak 2-3h cseréld attól függően mennyire erős a vérzésed. :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem is tampon.
De ha nem érzed magad elég komfortosan hozzá, vagy még nem próbáltad, biztos mindenki megérti majd.
5/6 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok. Miután elküldtem, csak utána láttam hogy nem voltam egyértelmű a válasszal.
Ha nem szeretnél tampont használni, biztos tudsz beszélni a szervezőkkel, hogy ne kelljen részt venned a vizes programokon. Ezt mindenki megérti:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 16. 12:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!