Lányok, miért tart nektek percekig a betét/tampon kicserélése?
Figyelt kérdés
Szerintem 2-3 perc elég, de 5 percnél hamarabb nem igazán végeztek..hogyhogy?
(18/F)
2015. aug. 13. 15:18
11/14 anonim válasza:
Nekem nem tart percekig, mert nem használok tampont. Egyébként meg sztem azért (is), mert előtte és utána is kézmosás, mert nem akarok semmilyen ragyát összeszedni...
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális kérdés én se tudtam amíg nem jött meg :'D aztán rajottem :D egyébként azt is hozzá lehet venni,hogy sokszor egyeltalan nincs kedve az embernek felallni a wcrol mert olyan jó csak ott ülni a kényelmetlen betét nélkül. Ha pedig felallsz akkor rakhatod be,az is előfordulhat,hogy csepegtetsz egy kicsit a földre ezért törölheted fel,ilyesmi. Na persze én magamból indulok ki,lehet másnak semmi gondja nincs a wcrol felallassal :p de legközelebb a kedvedért stopperolom mennyit vagyok bent :""D
13/14 anonim válasza:
Nem olyan könnyű mint hinnéd ...
12/L
14/14 anonim válasza:
En a cseret a wczessel egybe szoktam kotni, de van olyan aki azert vegez kesobb mert szegyenlos es nem szeretne ha az egesz wc hallja ahogy betetet vagy tampont cserel.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!