Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogy van a menstruációval?...

Ki hogy van a menstruációval? Szereti-nem szereti?

Figyelt kérdés

Én utálom ha van. Nem azért mert görcsölök mert én egyátalán nem. De akik görcsölnek azokat nagyon sajnálom. Én azért mert mindig pont nyaralásra jön meg!Sose tudtam még ezen a nyáron tampon nélkül fürödni.

Ti hogy vagytok vele?

2015. aug. 13. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én addig gyűlöltem, amíg betétet és tampont használtam. Amióta intimtölcsért használok, már tök mindegy, mikor jön meg, a nyaralást se tudja tönkretenni. Most már az egyetlen, ami rossz benne, az a görcs, de egy jó görcsoldóval azt is elviselhetővé lehet tenni.
2015. aug. 13. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Mit szeressek rajta? Eléggé közömbös. Max. amikor a testem úgy dönt, hogy most összevon 3-5 napot, az durva, egy tampon félóra... Most már tényleg rendelnem kell intimtölcsért, nem olyan rég hallottam róla, de szimpatikusnak tűnik. Úgyse szeretem, ha nem tudok akármelyik nap 8-10 órás teljesítménytúrára menni...

Én is sajnálom azokat, akiknek fáj vagy a hangulatuk változik meg (nekem a jelenlegi étrendemben semmi nincs, de régen is jóvolt: egy hangyányit irritáltabb nap egy nappal előtte, s egy igencsak feldobott állapot az első napon. egész jó üzletnek tűnt, bár nekem nem jó kicsit sem irritáltabbnak lenni, nem hazudtolom meg a csillagjegyemet és évemet... Tűz-Sárkány és Oroszlán volnék, van egyfajta határozott személyiségem).

A tamponos fürdéssel semmi bajom, de idén úgyis rengetegszer strandoltam, szerintem ma is megyünk, pár km-re itt egy szabadstrand.

Kissé személyes lettem, bocs, meleg van és nincs különösebb önkontrollom írás terén, bár máskor se sok.

2015. aug. 13. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki szereti, mint olyant? :) Max akkor örül neki az ember, mikor parázik, hogy miért nem jött már meg és végre megjön.
2015. aug. 13. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Bár alaposan meggyötör, mégis szeretek menstruálni. Ritmust ad az életemnek, van pár nap mikor befordulhatok, és örömmel tölt el a tudat, hogy fogamzóképes vagyok.
2015. aug. 13. 14:27
 5/9 anonim válasza:
Ha nem az első napban vagyok, akkor mondhatni szeretem, mert talán ahogy az előttem lévő válaszoló is írta ritmust ad :)
2015. aug. 13. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:

én is örülök, amikor végre megjön, mert előtte 2 hétig majd szétrobban a mellem, úgy fáj, főleg ha nyomás hatására. Meg én szeretek betétet venni, mindenfélét kipróbálni.

És én nőnek érzem magam attól, hogy menstruálok.

Sajnos az utóbbi néhány hónapban görcsöltem is, na az nem tetszik. Előtte nem igazán fájt a hasam.

2015. aug. 13. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
én utálom, fájdalomcsillapítóval elviselhető, de akkor is úgy érzem csak korlátoz mindenben, és mindig azon gondolkozom miért nem lehetett ezt a kiváltságot ritkábban lehetővé tenni a nők számára. borzasztó, aztán amikor nem pontos és várnom kell rá... ha pontos lenne kevesebb gondot okozna, fel tudnék készülni, így meg félek a váratlan helyzetektől, borzalmas
2015. aug. 13. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
na meg a hangulatingadozásoktól úgy érzem magam néha mint egy vénasszony, utálom hogy ennyire befolyásolva vagyunk a hormonjaink miatt
2015. aug. 13. 16:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

2. és 3. válaszoló: azért írtam hogy szeretitek e mert már találkoztam olyan kérdéssel itt a gyk-n is hogy ők szeretik és örülnek is neki hogy megjön mint például itt a kérdés alatt is néhány nő is így van vele! :) ( 2.válaszoló semmi baj ha túl személyes is voltál)

7.válaszoló : igen értelek mert nekem is ebben a hónapban váratlanuo jött meg! Nem a várt időpontra!

Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!