Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jessa intim mosakodó jó? Mi a...

Jessa intim mosakodó jó? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
:)

2015. aug. 13. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, én régóta használom. :-)
2015. aug. 13. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
szuper! holnap veszek :) sok jessa terméket használtam már pl.: eü betét, tisztasági betét. :)
2015. aug. 13. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon intim mosakodó ellenes vagyok, szerintem semmit nem kell oda kenni, tisztul magától a hüvely. A bejáratát langyos vízzel mosom, nem büdös, nincsen semmi fertőzésem, stb.

Én azért nem használnám, mert elméletileg felborítja a hüvely pH egyensúlyát. Másrészt, ha állandóan azzal mosod, és esetleg pár nap kimarad, már könnyebben kaphatsz el fertőzést, mert a szervezeted hozzászokott, de elmaradt a használata.

Szóval szerintem felesleges, de ha Te így érzed jól Magadat, akkor használj. Én csak próbáltam egy ellenvéleményt is mondani. :)

18L

2015. aug. 14. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :)
2015. aug. 14. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyes vagyok.

Az intim mosakodó nem hüvelyöblítő!!!

Az teljesen más. Hüvelyöblíteni tök felesleges annak aki egészséges.

Az intim mosakodó olyan mint egy tusfürdő, aminek a ph-ja savasabb, mert tejsav van benne, tehát a szeméremtájék ph-ját kevésbé zavarja meg mint a szappan pl. ami lúgos.

Az intim mosakodó jó esetben sehogy nem kerül a hüvelyedbe, mert külső használatra van, tehát a szeméremtájékot és a végbél környékét mosod csak vele.

2015. aug. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!