Én nagyon intim mosakodó ellenes vagyok, szerintem semmit nem kell oda kenni, tisztul magától a hüvely. A bejáratát langyos vízzel mosom, nem büdös, nincsen semmi fertőzésem, stb.
Én azért nem használnám, mert elméletileg felborítja a hüvely pH egyensúlyát. Másrészt, ha állandóan azzal mosod, és esetleg pár nap kimarad, már könnyebben kaphatsz el fertőzést, mert a szervezeted hozzászokott, de elmaradt a használata.
Szóval szerintem felesleges, de ha Te így érzed jól Magadat, akkor használj. Én csak próbáltam egy ellenvéleményt is mondani. :)
18L
Egyes vagyok.
Az intim mosakodó nem hüvelyöblítő!!!
Az teljesen más. Hüvelyöblíteni tök felesleges annak aki egészséges.
Az intim mosakodó olyan mint egy tusfürdő, aminek a ph-ja savasabb, mert tejsav van benne, tehát a szeméremtájék ph-ját kevésbé zavarja meg mint a szappan pl. ami lúgos.
Az intim mosakodó jó esetben sehogy nem kerül a hüvelyedbe, mert külső használatra van, tehát a szeméremtájékot és a végbél környékét mosod csak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!