Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy helyezzem fel úgy a...

Hogy helyezzem fel úgy a tampont, hogy ne érezzem?

Figyelt kérdés
Hiába próbálom, amennyire tudtam feltoltam, mégis érzem amikor leülök, mintha mindig kijjebb csúszna és egyre kényelmetlenebb. Viszont a próbálkozás is eléggé az, tekintve, hogy még szűz vagyok és így is fájt, amikor kihúztam az ujjam, amit szintén nem tudom, hogy lehetne elkerülni. OB minit használok, vagyis szeretnék használni. Komoly válaszokat várnék, köszönöm!
2015. aug. 11. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nem megy, ne erőltesd. Gyakorlattal bele lehet jönni, de ha kicsikét is használsz, és amennyire tudod feltolod, mégse jó, akkor hagyd, majd próbálkozol később.

Nekem se ment rögtön, kellett hozzá egy kis idő, de hagytam is a dolgot. Ha kényelmesebb neked, használd még a betétet.

Tampont pedig csak akkor, ha elég erős a vérzésed, és akkor vedd ki, ha már eléggé megtelt. Ha még nem telt meg rendesen, akkor tényleg kellemetlen kivenni. Ha pedig tele, akkor jól csúszik, simán kijön. 21/L

2015. aug. 11. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) De nem értem, miért az fáj, amikor kihúzom az ujjam, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni, mert az a legrosszabb...:S
2015. aug. 11. 23:19
 3/4 anonim válasza:
Szia:) ugyanez a problémám. Vagyis eleinte az volt,hogy egyáltalán nem tudtam tampont felhelyezni,nehany napja sikerult csak es sokadik próbálkozásra. Aztán most én is érzem ha leulok,de szerintem csak gyakorolni kell mert a felrakása se ment elsőre. Ne aggódj majd sikerülni fog!:) Aztán síkosító van-e? Furcsán hangozhat de sokat segít abban,hogy fajdalom mentesen tudd kihúzni az ujjad,főleg ha az ujjadon is van egy kicsi. Remélem segítettem,ha nem az sem baj legalább megosztottam "tudásomat" :)
2015. aug. 14. 01:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nincs síkosítóm, de remélem én is belejövök akkor. :)
2015. aug. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!