Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Narancsbőr ellen mit javasoltok?

Narancsbőr ellen mit javasoltok?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és lány van egy kis narancsbőröm a belső combomon és a fenekem alatt mit tegyek hogyan tudnam eltuntetni legfeljebb valami tornákkal? orvoshoz nem akarok menni mármint ilyen szakemberhez.Nemrég találtam itthon testradir kenőcsöt és azzal fogom kenni(olvastam neten hogy az jó narancsbőrre) a válto fürdőn is gondolkoztam.olyan lehetőségek kellenének amelyet itthon eltudok végezni.

65 kg vagyok de nem annyira mutatom

2015. aug. 11. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok szénsavmentes vizet kell inni, napi 2 litert. Tornázni feltétlen kell. A váltófürdő is jó ötlet. Testradír, masszírozó kesztyűk, korongok is jók rá. Érdemes időben elkezdened, mert nagyon nehéz eltüntetni a már kialakult narancsbőrt. Krémek közül, nekem csak a paprikaolaj vált be, az is csak úgy, ha torna előtt kentem be magam vele.
2015. aug. 11. 12:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem:) csaak mondom nekem nem sok a narancsbőr de azért nagyon idegesit.:/ táplálkozáson is függ?
2015. aug. 11. 12:32
 3/9 A kérdező kommentje:
És milyen tornák jönnek be? pl guggolás?
2015. aug. 11. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Most nem sok, aztán pár év és több lesz. Nekem egy év alatt jött ki nagyon csúnyán, előtte alig volt valami kis narancsbőröm. Táplálkozástól is függ, egészségesen kell táplálkozni, sok zöldség, gyümölcs, stb. Torna fenékre: https://www.youtube.com/results?search_query=b%C3%A9res+alex..
2015. aug. 11. 12:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. aug. 11. 12:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt még megkérdezhetem hogy naponta hany guggolást vagy ilyesmi gyakorlatokat végzett..mennyiut ivott stb?!
2015. aug. 11. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:

A narancsbőr 99%-ban a táplálkozástól függ, ugyanis a kajádban levő zsír szépen odavándorol a zsírszövetekbe a bőr alá, amitől nőnek a szép karfiolok. Minimál zsír, kevés szénhidrát, sok fehérje, kb nulla cukor, 2,5-3 liter folyadék. Ettől elmúlik, a krém, radír, váltófürdő kiegészítésnek nagyon jó, de önmagában ezektől nem fog elmúlni.

Torna: kétnaponta minimum egy-másfél óra, leginkább guggolás és kitörés (szabályosan! youtube-on vannak róla vidik, különben kivégzi a térded), de a legjobb a súlyzós edzés lenne. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy kondizni járj, akkor legalább egy bokára csatolható súlyt vegyél (kb 2000 forint egy pár) és végezz lábemeléseket oldaltfekvésben, hanyatt fekvésben, 4-5x 12 darabot minimum.

Itt tudsz még olvasgatni: [link]

2015. aug. 11. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:

14 vagyok tehát annyirafohyoznom nem szabad!

testradir+ váltofűrdő..naponta guggolás + kitörés + más gyakorlatok popsira és combra és esetleg futás???

elmulik?

2015. aug. 12. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy napi legalább 30 percet kocogsz vagy futsz, nem kell gyorsan, csak az a lényeg, hogy legyen keringése a lábadnak, ami kipucolja belőle a lerakódott anyagokat. Cipőt javaslom, hogy vegyél hozzá, illetve nézz meg pár kezdő futóknak szóló cikket vagy videót.
2015. nov. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!