Narancsbőr ellen mit javasoltok?
14 éves vagyok és lány van egy kis narancsbőröm a belső combomon és a fenekem alatt mit tegyek hogyan tudnam eltuntetni legfeljebb valami tornákkal? orvoshoz nem akarok menni mármint ilyen szakemberhez.Nemrég találtam itthon testradir kenőcsöt és azzal fogom kenni(olvastam neten hogy az jó narancsbőrre) a válto fürdőn is gondolkoztam.olyan lehetőségek kellenének amelyet itthon eltudok végezni.
65 kg vagyok de nem annyira mutatom
A narancsbőr 99%-ban a táplálkozástól függ, ugyanis a kajádban levő zsír szépen odavándorol a zsírszövetekbe a bőr alá, amitől nőnek a szép karfiolok. Minimál zsír, kevés szénhidrát, sok fehérje, kb nulla cukor, 2,5-3 liter folyadék. Ettől elmúlik, a krém, radír, váltófürdő kiegészítésnek nagyon jó, de önmagában ezektől nem fog elmúlni.
Torna: kétnaponta minimum egy-másfél óra, leginkább guggolás és kitörés (szabályosan! youtube-on vannak róla vidik, különben kivégzi a térded), de a legjobb a súlyzós edzés lenne. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy kondizni járj, akkor legalább egy bokára csatolható súlyt vegyél (kb 2000 forint egy pár) és végezz lábemeléseket oldaltfekvésben, hanyatt fekvésben, 4-5x 12 darabot minimum.
Itt tudsz még olvasgatni: [link]
14 vagyok tehát annyirafohyoznom nem szabad!
testradir+ váltofűrdő..naponta guggolás + kitörés + más gyakorlatok popsira és combra és esetleg futás???
elmulik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!