Fogamzásgátló bevétele után 10 perccel hasmenés?
Tegnap este 19:00kor bevettem a tablettát és 19:05-10 körül hasmenésem volt, viszont nem ismétlődött.
A tabletta bevétele után 4 órával hasmenés/hányásnál a tablettát pótolni kell, én viszont nem tettem, mert úgy gondoltam, hogy 5-10 perc miatt felesleges
Jól döntöttem, vagy be kellett volna vennem a következő szemet és így most már kiegészítő védekezést kell használni?
Első hét második szemről van szó.
az első hét a legkritikusabb.sszerintem védekezzetek inkább máshogyan a hónapban
a következő levélig.
amúgy valószínű még a gyomrodban volt és ugye a bélben szívódik fel. szóval nem hiszem h baj lenne.de érted ha nem akarsz babát,már pedig azért szeded inkább ne kockáztass szerintem.legalább megszakításosan
:)
mindenképp megszakításosan csináljuk, még csak 17 éves vagyok, szóval semmiképp sem akarok babát :D
de legalább egy hétig marad az óvszer akkor, a betegtájékoztató is azt írja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!