2015. 08.10-én még barna valami folyt a nemi szervemből és 2015. 08.11-én 00:13-kor kimentem pisilni és amikor kitöröltem akkor már vérzet az mit jelent?
pont 12 voltam amikor ez történt, kikiabáltam a wcről anyunak hogy jöjjön mert valami történt, egyből tette a dolgát és segített aztán elkezdett beszélni arról hogy mostantól mi fog történni a kis szervezetemben
:)
Szia!
Mostantól 28 naponta 4-5 napig igyekszem az életed része lenni. Eleinte nem fog fájni, csak egy kicsit barna lesz, egy kicsit piros, egy kicsit késik, egy kicsit siet, egy kicsit kimaradok pár hónapot, aztán amikor úgy látom itt az idő már egyre jobban szeretnék az életed része lenni. Egyre pontosabb igyekszem lenni, de ha sokat aggódsz valami miatt, akkor nem jövök időben. Nagyon figyelj rám oda, nem szeretem ha felfázol, olyankor nagyon morcos tudok lenni. Ne haragudj, nem szeretnék félelmetes lenni, csak így jelzem, hogy kezdesz nagylány lenni, és kezdesz fontos szerepet betölteni. Ha találkozol Betét barátnőmmel, kérlek mondd neki, hogy keressen meg azonnal, szeretem ha körülölel.
Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan. Anyukád már ismer engem, ha odamész hozzá, rögtön rengeteget fog mesélni ha még nem tette.
Üdvözlettel: Barátod, Menstruáció.
Azt jelenti, hogy megjött a menzeszed :)
Szólj anyudnak, ő majd ad betétet és biztos segít a további teendőkben. Az előző válaszoló azt írta, hogy mostantól 28 naponta "az életed része lesz", na ez nem biztos. Lehet, hogy most egy fél évig nem fog újra megjönni és az is teljesen rendben van! Lehet, hogy 1 even belül rendszeressé válik (azaz mindig ugyanannyi napra jön meg, ez nem feltétlenül 28 nap, lehet 30 vagy 26 nap is), de lehet, hogy most évekig össze-vissza jön majd meg. Szóval ne ijedj meg, ha a ljövő hónapban nem jönne meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!