Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a tampon kiszedése?...

Miért fáj a tampon kiszedése? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma tettem fel először magamnak tampont (16 éves vvagyok, még szűz) és már lassab 4 órája van fent és még mi dig nem értem,hogy megtelt volna, illetve fáj ha ki akarom szedni? Esetleg azért fájhat,mert szűz vagyok? Vagy csak szimplán azért mert még nem telt meg eléggé? Az az igazság,hogy kicsit félek,hogy fellépnek a TSS tünetei azért parázok az idő miatt... Előre is köszi a válaszokat!:)

2015. aug. 10. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg nem telt meg, de ettol meg ovatosan kihuzhatod.
2015. aug. 10. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
A TSS nem egy gyakori dolog, nem kell ráparázni. Lehet, hogy nem telt még meg, de attól még kiveheted. Azért fájhat, mert 2x akkorára duzzadt ott bent és nehezebben tágulsz ki. Ez a fájdalom néha még nálam is előfordul pedig már nem vagyok szűz.
2015. aug. 10. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha gyenge a mensesed s még túl száraz a tampon, vagy túl nagy, akkor fájhat kiszedéskor. Egy megtelt, elég kicsi tampon csak a legszűkebbeknek szokott kellemetlen lenni.
2015. aug. 10. 18:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül sikerült kiszednem:)
2015. aug. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!