Rendszertelen a menstruációm?
Mennyire rendszertelen?
Szerintem még elfogadható, hogy kb. másfél év alatt nem állt be. Vagy nagyon nagyok az eltérések?
A vizsgálatot sajnos nem tudom, nem voltam nőgyógyásznál, amíg szűz voltam. Gondolom, máshogy zajlik. Lehet, hogy a melledet is megvizsgálja.
Ha fogamzásgátlót akar felírni, hogy attól álljon be, akkor azt inkább ne szedd. Nagyon sok mellékhatása van. Akár évtizedekre előre is kihathat. Én állandóan gombásodtam, eltűnt a szexuális vágyam. Amikor abbahagytam megbolondult a szervezetem és ciszták nőttek bennem.
Az elso utam nekem kb 1,5-2 hónapig ki is maradt :D
Hany eves vagy?
Azzal semmi gond, hogy 8 napig volt meg, és az is tök normális, hogy 27 napra jött meg, az majdnem az átlagos 28 nap. Egyébként nem mindenkinek 28 napos. És nem is baj, ha nem így van, ha rendszeres.
Te még csak másfél éve menstruálsz ilyenkor előfordul olyan is, hogy kimarad.
De elmehetsz orvoshoz, csak érdeklődjetek körbe anyukáddal, hogy kihez érdemes menni, aki normális.
még gondolom fiatalka vagy, pár évig még semmi gond, de ha továbbra sem akar beállni, akkor forduljatok orvoshoz, mert komoly gond is állhat a háttérben
ha egy doki komolyabb kivizsgálás nélkül azonnal a fogamzásgátlót ajánlja azonnal keressetek másik orvost
egyébként cikluskimaradás miatt érdemesebb endokrinológust felkeresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!