Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszertelen a menstruációm?

Rendszertelen a menstruációm?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ja elmegyek nőgyóhyászhoz akkor az meg fog vizsgálni??,hogy történeki ez??vagy hogy "deríti' ki hogy mi abajom?a mellemet nem vizsgálja meg?

2015. aug. 10. 13:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mikor kezdtel el menstrualni?
2015. aug. 10. 13:15
 2/14 A kérdező kommentje:
2013december elején
2015. aug. 10. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy ennyi idő alatt nem állt még be, de azért a doki sosem árt. Sok kérdés van arról itt gyakorin, hogy mit csinál a nőgyógyász az első alkalommal, olvasd el őket.
2015. aug. 10. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:

Mennyire rendszertelen?

Szerintem még elfogadható, hogy kb. másfél év alatt nem állt be. Vagy nagyon nagyok az eltérések?

A vizsgálatot sajnos nem tudom, nem voltam nőgyógyásznál, amíg szűz voltam. Gondolom, máshogy zajlik. Lehet, hogy a melledet is megvizsgálja.

Ha fogamzásgátlót akar felírni, hogy attól álljon be, akkor azt inkább ne szedd. Nagyon sok mellékhatása van. Akár évtizedekre előre is kihathat. Én állandóan gombásodtam, eltűnt a szexuális vágyam. Amikor abbahagytam megbolondult a szervezetem és ciszták nőttek bennem.

2015. aug. 10. 13:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen a válaszokat!Jöhetnek még.
2015. aug. 10. 13:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Van olyan hogy kimarad egy hónapban,amikor először jött meg 8 napig tartott és utána rá 27 napra meg is jött. amásodik.
2015. aug. 10. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Az elso utam nekem kb 1,5-2 hónapig ki is maradt :D

Hany eves vagy?

2015. aug. 10. 13:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Azzal semmi gond, hogy 8 napig volt meg, és az is tök normális, hogy 27 napra jött meg, az majdnem az átlagos 28 nap. Egyébként nem mindenkinek 28 napos. És nem is baj, ha nem így van, ha rendszeres.

Te még csak másfél éve menstruálsz ilyenkor előfordul olyan is, hogy kimarad.

De elmehetsz orvoshoz, csak érdeklődjetek körbe anyukáddal, hogy kihez érdemes menni, aki normális.

2015. aug. 10. 13:36
 9/14 anonim ***** válasza:

még gondolom fiatalka vagy, pár évig még semmi gond, de ha továbbra sem akar beállni, akkor forduljatok orvoshoz, mert komoly gond is állhat a háttérben

ha egy doki komolyabb kivizsgálás nélkül azonnal a fogamzásgátlót ajánlja azonnal keressetek másik orvost

egyébként cikluskimaradás miatt érdemesebb endokrinológust felkeresni

2015. aug. 10. 13:39
 10/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2015. aug. 10. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!