Miért nem rendszeres a menstruációm?
Márciusban jött meg utoljára, azóta semmi. Ebben a hónapban párszor görcsölt a hasam, de semmi. Az utóbbi fél évben kicsit feljebb ment a súlyom, de nem meghíztam csak 3-4 kg-ról van szó. ( vékony testalkatom van és a hízás sem látszik rajtam, csak 2-3 naponta tornázok és így az étvágyam is jobb lett)
Voltam orvosnál aki fogamzásgátlót írt fel, de én nem vagyok ennek a híve, ez csak egy könnyű és felületi megoldás. 3 hónapig kellett szednem és úgy is csak 1 szer jött meg.
Az igaz, hogy soha nem volt rendszeres, de mivel szeretnék pár éven belül gyereket ez fontos számomra, hogy mi lehet ennek az oka, és kihat e a gyermekvállalásra?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
ne szedj rá fogamzásgátlót mert az mesterséges "vért" képez vagy hogy mondjam..nem igazi menstruációd lesz tőle.
keress akkor másik orvost elsőkörben
barátnőmnek ugyenz volt a problémája neki kiderült hogy a prolaktin szintje brutál magas és volt hogy fél évig nem jött meg neki
vérvétel aztán kiderül
és voltam már vérvételen, ott a hormonszintemet nézték.
A barátnődet mire küldték, hogy kiderült?
vérvételből derült ki ugyanígy hormonszintből
de neki lila foltok voltak a lábán (mintha beütötte volna) meg ugye nem jött meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!