Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Pénteken voltam életemben először nőgyógyászaton.17 éves vagyok. Többi lent.

Figyelt kérdés
Hüvely gyulladást állapított meg az orvos, aki középkorú férfi volt. Azt mondta hogy leghatásosabban 8 db injekcióval (kb 2-3 naponként) lehetne ezt gyógyítani, amit a gátba kellene szúrni!!! Amikor ezt meghallottam komolyan elsőtétedett a világ körülöttem. kérdeztem hogy ez mennyire fáj, és hogy van-e alternatív gyógymód? Azt felelte hogy azért ez kibírható és ő a gyógyszeres kezelést nem ajánlja és nem is írja fel, mert nincs garancia a végleges gyógyulásra. Az injekciót hétfőn kellene kiváltani, anyukám fogja majd és kedden kell először mennem. Rettegek, és nem bírpm rávenni magam. Volt már valaki aki ilyen helyzetben volt? Mennyire fájdalmas, és valóban nem elég a kúp és a tabletta?
2015. aug. 9. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-es valószínűleg orvos, és még életében nem volt beteg:S

Kérj egy második szakvéleményt is, ebben a helyzetben ez természetes. Ahogy az az élet sok más területére igaz, a legtöbb problémára többféle megoldás is létezik, (megfelelő tájékoztatás után) azt válaszd, ami neked a szimpatikusabb.

A te életed, a te tested, a te döntésed.

Én biztosan a gyógyszeres utat próbálnám először, ha nem segít vagy kiújulna, még mindig ráérsz injekcióztatni, pont úgy, ahogy a 2-es válaszoló írta.

2015. aug. 10. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, nehogy elmenj! Keress egy másik orvost!!!

Nekem is gyulladásom volt, kaptam rá kúpot és probiotikumot és szépen elmúlt!

Nem gonodlnám, hogy az orvosok annyira elkötelezettek lennének!

15 évesen fájt a térdem, elmentem orvoshoz és még röntgent sem volt hajlandó csinálni! hasraütésre állpította meg mi a bajom. Elmentem végül egy másikhoz, aki már lelkiismeretes volt:)

majd 21 évesen egyik reggel arra ébredtem, hogy nem tudok rendesen járni, illetve előtte voltak gondok a látásommal is. Sűrgösségi beutalóval, végig kellett várnom az egész rendelést, reggel fél 8-tól délután 1ig, azért hogy azt vágja a fejemhez, hogy beképzelem...később kiderült egy másik orvosnál, hogy sclerosis multiplexem van... Annyira odaadóak lennének az orvosaink??? hát...kétlem.

Szóval azonnal keress másik orvost, ne is váltsd ki az injekciókat.

2015. aug. 10. 00:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se válaszd ezt a gyógymódot, biztosan van más is. Keres másik orvost!
2015. aug. 10. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!