Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Pénteken voltam életemben először nőgyógyászaton.17 éves vagyok. Többi lent.

Figyelt kérdés
Hüvely gyulladást állapított meg az orvos, aki középkorú férfi volt. Azt mondta hogy leghatásosabban 8 db injekcióval (kb 2-3 naponként) lehetne ezt gyógyítani, amit a gátba kellene szúrni!!! Amikor ezt meghallottam komolyan elsőtétedett a világ körülöttem. kérdeztem hogy ez mennyire fáj, és hogy van-e alternatív gyógymód? Azt felelte hogy azért ez kibírható és ő a gyógyszeres kezelést nem ajánlja és nem is írja fel, mert nincs garancia a végleges gyógyulásra. Az injekciót hétfőn kellene kiváltani, anyukám fogja majd és kedden kell először mennem. Rettegek, és nem bírpm rávenni magam. Volt már valaki aki ilyen helyzetben volt? Mennyire fájdalmas, és valóban nem elég a kúp és a tabletta?
2015. aug. 9. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Ilyet még nem is hallottam! Biztos megnézetném magam másik orvossal! Menj el egy másik rendelésre és kérdezz rá.
2015. aug. 9. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is volt hüvelygyulladásom, kaptam rá gyógyszert és elmúlt. Fene se injekciózna... még ha vissza is tér a gond, akkor lehet kezelni újra gyógyszerrel, még mindig jobb.
2015. aug. 9. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen fájdalomnak én biztosan nem tenném ki magam.
2015. aug. 9. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez nagyon gyanús, én biztos elmennék másik orvoshoz egy második szakvéleményért. Szerintem ne menj bele addig ebbe a kúrába, amíg egy másik orvostól is nem hallod.
2015. aug. 9. 13:53
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Menj másik dokihoz! Én még életemben ilyet nem hallottam, pedig nem vagyok fiatal.
2015. aug. 9. 14:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyszer már volt egy ugyanilyen kérdés itt, akkor is egy fiatal lány tette fel, és neki is ezt a gyógymódot ajánlotta a doki.
2015. aug. 9. 14:20
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Ne tanacsoljatok mar hulyesegeket es nem kell ez a tomeghiszteria, hogy hulyek az orvosok.

Valoszinu csak nem akart nagy orvosi okfejtesbe belemenni, hogy Neked miert ez a fajta orvoslas kell, csak leegyszerusitve elmondta a Te szinteden, hogy nagyjabol mi a baj es mivel fog kezelni.

Szurit kapni a mai technikai hatter mellett mar egyaltalan nem para, olyan pici tuvel csinalnak mindent, hogy szinte eszre sem fogod venni. Nem kell az injekcioktol felni ... tortenetesen majd a szules sokkal rosszabb lesz (meg is minden no boldogan vallalja, pedig akkor a gatat be is metszik, nem csak megszurjak).

Injekcioban beadott gyogyszernek jobb a felszivodasa. Kup kifolyik es ezert nem annyira hatasos, a tabletta pedig tonkreteszi a majadat, ezert jobb az injekcio.

Ne felj soha az orvostol, az egesz eletet arra teszi fel, hogy segitsen az embereknek ... hidd el, hogy a legjobb szandek vezerli.

2015. aug. 9. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok már fiatal, de ilyet még én sem hallottam.

Felkeresnék egy másik orvost, nem mennék bele ilyen fájdalmas dologba, ha van kíméletesebb megoldás is.

2015. aug. 9. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
14:37 védőbeszédét meghallgatva, látszik hogy nem ért ahoz amiről beszél, csak védi az orvosi kasztot ész nélkül, nyilván érdeke fűződik hozzá. Senki nem szídta az orvosokat globálisan, ennek ellenére... Na szóval sz a helyzez, hogy az ilyen "olajban oldott" injekciót ha valóban vékony tűvel adnák be, akkor a fájdalomtól olyan sikítozást csapna szegény kérdező hogy mindnyájan hallanánk. Bizony ezeket az injekciókak jó vastag tűvel kell beadni. Igen kellemtlen ez, akárhogy is próbáljuk rl bagatelizálni, ezért nagyon nem javasolnám. Női orvos nem is javasolna ilyet, ebben szonte biztos vagyok.
2015. aug. 9. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Megosztanád velünk az injekció nevét? Sokat segítene!

Elképzelni nem tudom, hogy valami banális hüvelygyulladásra ilyen megoldást javasoljanak.

2015. aug. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!